Τετάρτες με 7 € στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Mια Στέγη ανοιχτή σε όλους, για όλες τις μορφές τέχνης!

Τις ΤετARTες η Στέγη ανοίγει τις πόρτες της σε όλες σχεδόν τις παραγωγές της, προσφέροντας το προνόμιο της αγοράς εισιτηρίων με μόλις 7€, στις καλύτερες θέσεις των σκηνών της. (Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων.) Με 7€, παρακολουθήστε την πρεμιέρα της παράστασης The Far Side of the Moon του μάγου της σκηνής Robert Lepage, παραστάσεις χορού, θεάτρου, μουσικής και μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα!

 

Τιμές για όλους, όλες τις ημέρες

Συμπληρώνοντας ένα χρόνο παρουσίας στον πολιτιστικό χάρτη, η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση θέτει στο κέντρο των επιδιώξεών της την προσέλκυση ενός δυναμικού και νέου κοινού. Έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην κοινωνία και τις ιδιαίτερες οικονομικές συγκυρίες, η Στέγη αυτή τη χρονιά χαράζει μια τιμολογιακή πολιτική που επιτρέπει στο κοινό της να απολαύσει παραγωγές υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.
Με εισιτήρια που ξεκινούν από μόλις 4€ για τις εικαστικές εκθέσεις, η πλειονότητα των παραστάσεων στην Κεντρική και στη Μικρή Σκηνή έχει εισιτήρια με μόλις 18€.
Οι φοιτητές, οι νέοι έως 26 ετών, τα άτομα άνω των 65 ετών καθώς και τα ΑΜΕΑ παρακολουθούν τις παραστάσεις της Στέγης με 10€ και 15€, στις κανονικές θέσεις.

info : www.sgt.gr