Το γνήσιο tango στο Badminton

tango-we-orizontio-web

Puro Tango
Miguel Angel Zotto

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

 

Το διάσημο συγκρότημα από το Μπουένος ‘Aιρες που εμφανίστηκε πριν δύο χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει τη νέα παράσταση tango του Αργεντινού μετρ Miguel Angel Zotto. H νέα αυτή παραγωγή του Αργεντίνου μετρ είναι αφιερωμένη σε όλους τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της Αργεντινής που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του tango. Οι «μιλονγκέρος» εμπνεύστηκαν από τη λαϊκή τους κουλτούρα και αφιέρωσαν τη ζωή τους στη μουσική και στο χορό του tango που σήμερα έχει γίνει ένας από τους πιο διαδεδομένους και αγαπητούς χορούς στον κόσμο.

Οι εκπληκτικοί χορευτές του Tango por Dos χορεύουν "καθαρόαιμο" tango με το μοναδικό τους στυλ και ταξιδεύουν το κοινό, με την χρήση των πολυμέσων, στην εποχή των "milongueros", των λαϊκών χορευτών του περασμένου αιώνα που δημιούργησαν το Αργεντίνικο tango και κατέκτησαν όλο τον κόσμο με το πάθος και το ερωτικό τους ταμπεραμέντο!

Το μουσικο-χορευτικό αυτό ταξίδι με ζωντανή ορχήστρα ξετυλίγεται σε 15 σκηνές και φθάνει στο σήμερα με ένα αποθεωτικό φινάλε....Στα συγκινητικά ντοκουμέντα ακούμε τις φωνές και βλέπουμε και την εικόνα των θρυλικών μορφών του tango Carlos Cardel, Alfredo Le Pera, Astor Piazzolla. Ο Migeul Angel Zotto χορεύει με την αισθησιακή παρτενέρ του Diana Guspero.
 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:00
Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 17:00 & 20:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 60 € 
A Ζώνη: 52€ 
Β Ζώνη: 44€ 
Γ Ζώνη: 36€ 
Δ Ζώνη: 28€ 
Φοιτητικό Δ Ζώνη: 20€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600

info : θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 157 73, Αθήνα, τηλ. +30 211 10 100 20  |