Έρευνα για το Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας

panepistimio-aigaiou

H Βασιλική Γεωργούλα, Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιου Αιγαίου, στο πλαίσιο της Μεταπτυχιακής της διατριβής με τίτλο «Ο ρόλος των καλλιτεχνικών φεστιβάλ στην πόλη. Μια συγκριτική προσέγγιση των τουριστικών και πολιτιστικών επιπτώσεων» ερευνά, μεταξύ άλλων, τον πολιτιστικό και τουριστικό ρόλο του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας.

Για το λόγο αυτό σχεδίασε ένα ερωτηματολόγιο, με σκοπό να διερευνηθεί η σημασία του Φεστιβάλ και η σχέση του με την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου. 

Την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή, όπου η δύσκολη κατάσταση της χώρας αλλάζει τα δεδομένα και επηρεάζει τις πολιτιστικές και οικονομικές δραστηριότητες, η γνώμη σας είναι πολύτιμη. Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστείτε περίπου 10 λεπτά. Οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για της ανάγκες της έρευνας.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε κατοίκους και επισκέπτες της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής. Εάν έχετε ακούσει για το Φεστιβάλ, αλλά δεν το έχετε παρακολουθήσει ποτέ, μπορείτε να συμπληρώσετε την άποψη σας. Για τις ερωτήσεις που δεν γνωρίζετε επιλέξτε το "Δεν το γνωρίζω".Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο κάντε κλικ ΕΔΩ :

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση, ή διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνείτε με τη Βασιλική Γεωργούλα στα email: v.georgoula@aegean.gr ή vasilikigeo@hotmail.com