" Όταν το σώμα μιλάει"

otan-to-swma-milaei

Μεθοδολογία και ασκήσεις

για τη σωματική έκφραση


Το σώμα είναι το κουκούλι της ψυχής. Πλάθοντας με την κίνηση το περίβλημα, αφήνεις τη ψυχή να πετάξει. Κι εκείνη, επιστρέφοντας, σου προσφέρει βαθιά Αρμονία. Έτσι, η κίνηση, προκύπτει αβίαστα και φυσικά.

Η Σωματική Έκφραση τηςSusana Noemi Abigador ειναι κάτι παραπάνω από ένα βιβλίο με ασκήσεις. Είναι ένα σύστημα που εκπαιδεύει καρδιά, νου και σώμα. Οι ασκήσεις της ξεπερνούν τα όρια του σώματος. Χρησιμοποιεί τη Σωματική Έκφραση για εργαλείο που ανοίγει το δρόμο για την προσωπική έκφραση, τη διαδραστική επικοινωνία, τη βιωματική χαρά.

Η Susana Noemi Abigador έφτασε στη χώρα μας από την Αργεντινή με... μεγάλα χορευτικά βήματα, εξελίσσοντας στη διαδρομή την τέχνη και τον εαυτό της και αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις ενδιάμεσες στάσεις. Εμπνεύστηκε, οργάνωσε και αποκρυστάλλωσε τη Σωματική Έκφραση, και τώρα μας την προσφέρει σχηματικά, αλλά και απλόχειρα, μέσα απ' τις σελίδες αυτού του βιβλίου.

Η κάθε λεπτομέρεια, το "πως" και το "γιατί" της κάθε άσκησης γεννήθηκαν και απαντήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας πορείας συνεχούς διδασκαλίας. Μιας πορείας 30 χρόνων!

Σε ποιούς απευθείνεται
Σε κάθε επαγγελματία δάσκαλο, νηπιαγωγό, εμψυχωτή, δάσκαλο υποκριτικής, χοροθεραπευτή που ασχολείται ήδη, ή αρχίζει τώρα να ασχολείται με ομάδες, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για το ταξίδι στη σχέση "ψυχή-σώμα-έκφραση".

 


info : Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γιαλός.