Χοροί από την Αίγυπτο και τον Αραβικό κόσμο

179_3063-1-web

Mohamed Kazafy

&  the Kazafy troupe Greece


Ο Mohamed Kazafy και η ομάδα του στην Ελλάδα the Kazafy troupe Greece παρουσιάζουν την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 μια παράσταση χορού με θέμα τους φολκλορικούς και παραδοσιακούς χορούς της Αιγύπτου και του Αραβικού κόσμου.

Ο Mohamed Kazafy ήταν για 17 χρόνια ο σολίστας του φημισμένου φολκλορικού γκρουπ Reda Troupe της Αιγύπτου, με το οποίο ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για παραστάσεις υπό την εκπαίδευση και εποπτεία των θρυλικών δασκάλων Mahmoud Reda και Farida Fahmy που θεμελίωσαν τη θεατρική απόδοση της χορευτικής παράδοσης του Αραβικού και δη Αιγυπτιακού κόσμου.

Ως δάσκαλος, χορευτής και χορογράφος ο Mohamed Kazafy ταξιδεύει ανα την υφήλιο δίνοντας σεμινάρια και εκπαιδεύοντας τις χορευτικές του ομάδες που φέρουν το όνομα  Kazafy Troupe. Η ομάδα του στην Ελλάδα δημιουργήθηκε το 2009 και παρουσιάζει μαζί με τον ιδρυτή της, για 3η συνεχή χρονιά, φολκλόρ και oriental χορογραφίες μέσα απο τη θεατρική και σύγχρονη ματιά του Mohamed Kazafy.


Εκτός απο την παράσταση, ο Mohamed Kazafy θα δώσει και 3ωρο σεμινάριο τεχνικής και oriental χορογραφίας την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012. To σεμινάριο θα διεξαχθεί στο  Fever Reloaded (πρώην Dance Fever), Μεσογείων 282 Χολαργός, μετρό στάση Νομισματοκοπείο  |  Ώρα Έναρξης : 16:30  |  Τιμή Σεμιναρίου : 50 ευρώ συν ΦΠΑ  |  Πληροφορίες : elena_bellydance@yahoo.com

 


info : Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15 Μεταξουργείο, μετρό στάση Μεταξουργείο | Ώρα Έναρξης : 21:30  |  Τιμή εισιτηρίου : 12 €