Το μεγαλύτερο tablao της χρονιάς

poster_tablaoyorgos-valiris


Ένα ακόμη Tablao Flamencο οργανώνεται στις 15 και 16 Ιουνίου 2013 από το Playground.

Πρόκειται για το τελευταίο και μεγαλύτερο tablao της χρονιάς, με προβολές, παρουσιάσεις, χορό και μουσική flamenco. Θα συνοδεύει με την  κιθάρα του ο Γιώργος Βαλίρης και ως guest, θα μεφανιστούν οι Los Gatos Negros, το τμήμα τραγουδιού flamenco του PLAYGROUND στο οποίο διδάσκει η Yota "Baron".


Πρόγραμμα

1o μέρος : Παρουσίαση της performance Anónimo.
Επίσημη συμμετοχή της Γιώτας Πεκλάρη στο φεστιβάλ Tapeos -  Flamenco Empírico που διοργανώθηκε στα πλαίσια του 10oυ Festival Flamenco London, στο Sadler's Wells, τον Μάρτιο του 2013.
(η παρουσίαση θα γίνει σε χώρο έκπληξη...)

2ο μέρος : Tablao Flamenco
Θα παρουσιαστούν οι χορογραφίες της χρονιάς 2012-2013, σόλο από την Γιώτα Πεκλάρη και κιθαριστικά σόλο του Γιώργου Βαλίρη. Το 2013 δουλέψαμε πάνω σε ρυθμούς που ανήκουν στην οικογένεια της solea. (solea/soleares: estilo flamenco)

3ο μέρος : Los Gatos Negros open air Concert.
Συναυλία από τους Gatos Negros στην αυλή του PLAYGROUND. Los Gatos Negros είναι οι: Ιωάννα Κωνσταντινίδη, John Deos, Δροσιά Χαρίση, Ρόζα Αγγελή.

Ακολουθεί προβολή Βίντεο με την Estrella Morente, κινηματογραφημένο στο σπίτι του Enrique Morente, στις 30 Οκτωβρίου του 2000.

Συντελεστές του Tablao

Σκηνοθεσία/ Χορογραφίες: Γιώτα Πεκλάρη
Κιθάρα: Γιώργος Βαλίρης
Τραγούδι: Yota "Baron", Los Gatos Negros
Χορεύουν: Γιώτα Πεκλάρη, Ειρήνη Κλημοπούλου, Σέδα Καραγιλάν, Βίκη Σκορδαλή, Λίνα Τσεκούρα, Ελμίνα Αναστασίου, Χριστίνα Καράμπαμπα, Εύα Καρτερού, Βρεττός Βαγγής, Ντανιέλα Μαρτσέλι, Βάλια Παπαγιάννη, Νατάσα Καραγιαννάκου, Μαρία Τζάνη, Στεφανία Κουμινού, Ερσίλια Υποφάντη, Γιούλη Αρχοντάκη, Μαριαλένα Χρυσικού, Χριστίνα Φλορίντο, Ιωάννα Πετροπουλέα, Νατάσα Τσέλιου, Δροσιά Χαρίση, Πάνος Φατσής.
 


info: PLAYGROUND, Βουτσαρά 6, Βοτανικός, τηλ.: 210 8544836 | οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 l είσοδος: 7€