3ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλορικών Χορών

poster-2013

 28 Αυγούστου -  1 Σεπτεμβρίου 2013

 

Μουσικοί και χορευτές από 12 χώρες του κόσμου θα κατακλύσουν το Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι και το Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής, στις σκηνές των δύο θεάτρων θα συναντηθούν τετρακόσιοι (400) χορευτές από δώδεκα (12) χώρες, σε μία παράσταση με τίτλο «Χορευτές του Κόσμου – Earthdancers».

Με ρυθμούς από όλο τον κόσμο, οι χορευτές θα ταξιδέψουν τους θεατές από την Ινδονησία και την Γεωργία μέχρι την Αργεντινή. Οι καλλιτέχνες προέρχονται από την Ινδονησία, τη Σερβία, την Ινδία, το Μεξικό, τη Λετονία, τη Γεωργία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Λευκορωσία, την Πολωνία, την Αργεντινή και την Ελλάδα.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός επιδιώκει να κάνει τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

Η έναρξη των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, ενώ η λήξη θα δοθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, με παρουσία όλων των συγκροτημάτων και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων.

 

Πρόγραμμα παραστάσεων

  • Θέατρο Ρεματιάς - Χαλάνδρι από Τετάρτη 28 Αυγούστου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου, ώρα 20:30.
  • Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου - Γαλάτσι από Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30.

 


info: ώρα έναρξης 20.30 | είσοδος 5€ | πληροφορίες-κρατήσεις τηλ. 213 0036 749 | Διοργάνωση "Χορευτές του Κόσμου” -  www.earthdancershellas.blogspot.com