Χριστούγεννα στο Μέγαρο με τη Σιλβί Γκιλέμ

03marguerite_no-1712photo_kiyonori-hasegawa-web

Η Sylvie Guillem φορά ξανά πουέντ και επιχειρεί ένα εντυπωσιακό come back στον κλασικό χορό, το είδος που την ανέδειξε ! Συνοδοιπόροι σε αυτό το εγχείρημά της, τα περίφημα Μπαλέτα του Τόκιο. Στην πολυαναμενόμενη αυτή επιστροφή η μεγάλη διεθνής ντίβα του χορού θα συναντήσει στη σκηνή τους εξαιρετικούς γιαπωνέζους χορευτές, ερμηνεύοντας τον πρώτο ρόλο στα κλασικό έργα Ωραία Κοιμωμένη, Μαργαρίτα και Αρμάνδος και Etudes. Special guest μια πλειάδα από super stars, όπως ο πιανίστας Ντέηβιντ Καμπάσι, ο φημισμένος χορευτής Ολιβιέ Σανού και ο πρώτος χορευτής (Etoile) της Σκάλας του Μιλάνου, Μάσιμο Μούρου.

Σε ένα κύκλο συνολικά 16 παραστάσεων με τίτλο "Χριστούγεννα με την Συλβί" από 19 έως 30 Δεκεμβρίου 2013, η Sylvie Guillem θα συναντηθεί επίσης επί σκηνής και με τον εκρηκτικό Akram Khan για να ερμηνεύσουν μαζί το Sacred Monsters, την αριστουργηματική και πολυβραβευμένη χορογραφία του βρετανού χορευτή και χορογράφου.

 

  • 19 – 23 Δεκεμβρίου, 7 παραστάσεις

Sacred Monsters (Sylvie Guillem – Akram Khan – Ζωντανή Ορχήστρα)
 

  • 25 – 30 Δεκεμβρίου, βραδινές παραστάσεις

Μαργαρίτα και Αρμάνδος (Sylvie Gullem, Massimo Murru, Oliver Chanut - Tokyo Ballet)
Etudes (Haruka NARA, Naoki Takagishi - Tokyo Ballet)
 

  • 25 - 30 Δεκεμβρίου, απογευματινές-παιδικές παραστάσεις

H Ωραία Κοιμωμένη  (Mizuka UENO, Dan Tsukamoto - Tokyo Ballet )

 


info: Προπώληση εισιτηρίων : Ταμεία Μεγάρου Μουσικής, Public και Ομήρου 8, Αθήνα.  Αγορά μέσω internet στο: www.megaron.gr - Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 7282333 – Πληροφορίες: 210 7258510│ 19 – 30 Δεκεμβρίου 2013 │