"Παραιτούμαι"... το είπε χορεύοντας !

marina-shifrin

Η Μαρίνα Σίφριν μέχρι πριν λίγες μέρες εργαζόταν σε μια μεγάλη εταιρεία που φτιάχνει ειδησεογραφικά βίντεο. Κάτι όμως την ενόχλησε και αποφάσισε να παραιτηθεί με τον πιο ευρηματικό τρόπο. ΄Εφτιαξε ένα βίντεο μέσα στα γραφεία της εταιρείας, όπου χορεύει στους ραπ ρυθμούς του Kanye West, βάζοντας σε υπότιτλους τους λόγους της παραίτησής της.

"Δουλεύω για μια φοβερή εταιρεία που φτιάχνει βίντεο ειδήσεων. Έχω δώσει πολλά απ΄τη ζωή μου σε αυτή τη δουλειά, αλλά το αφεντικό μου νοιάζεται μόνο για την ποσότητα, πόσο γρήγορα γράφουμε και πόσα views (προβολές) θα έχει το κάθε βίντεο. Πιστεύω πως είναι πιο σημαντικό να επικεντρωθούμε στην ποιότητα του περιεχομένου. Και όταν μάθουμε πως θα το βελτιώσουμε, τότε θα έρθουν και τα views. Εδώ είναι ένα μικρό βίντεο που έφτιαξα εκφράζοντας τα συναισθήματά μου".

Ο εργοδότης όμως της Σίφριν δεν έμεινε άπρακτος. Μάζεψε το προσωπικό του και έφτιαξαν και αυτοί ένα βίντεο-απάντηση, όπου χορεύουν όλοι μαζί στους ίδιους χώρους και με την ίδια μουσική της Σίφριν, αναφέροντας στους υπότιτλους πόσο καλά περνούν σε αυτή την εταιρία..

Η μεταξύ τους κόντρα, δεν μας αφορά. Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα με το γεγονός, ότι εργοδότης και εργαζόμενη αποφάσισαν να... συνεννοηθούν χορεύοντας !

Δείτε το βίντεο της Μαρίνα Σίφριν που έχει ήδη 9,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 5 μέρες:

 

 

 

Και το βίντεο-απάντηση του εργοδότη της: