Με "Ζιζέλ" και "Σπάρτακο" ο Γ.Γκριγκορόβιτς στην Αθήνα

spartacus_8074-web-small

Ο Yuri Grigorovich αγαπά την Ελλάδα! Τα τελευταία χρόνια δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό και μια νέα παραγωγή του.

Ο ίδιος αναφέρει σε σημείωμα του για αυτή τη νέα περιοδεία στην Αθήνα: «Μετά την επίσκεψη μου στην Ελλάδα για τη Λίμνη των Κύκνων και τον Δον Κιχώτη το 2013, έδωσα υπόσχεση ότι αυτό το τόσο θερμό και υπέροχο κοινό της χώρας σας πρέπει να ζήσει μια μεγάλη και μοναδική εμπειρία μπαλέτου. Ο Σπάρτακος και η Ζιζέλ με νέα σκηνικά ειδικά για το Ηρώδειο, με μεγάλα αστέρια του χορού, ζωντανή ορχήστρα και χορωδία, είναι κάτι που ονειρευόμουν πολλά χρόνια, στις επισκέψεις μου στο Ηρώδειο με τα Μπολσόι. Θα γίνει πραγματικότητα φέτος και θα αποτελεί παγκόσμια πρεμιέρα και ελπίζουμε να ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό που εδώ και τρία χρόνια μας έχει αγαπήσει τόσο..»
 

Εφέτος, η ομάδα του Ballet Theatre of Russia καταφθάνει με όλους τους συντελεστές του (150 άτομα) και θα δώσει δύο μοναδικές παραστάσεις στο θέατρο Ηρώδειο, με τα κλασικά έργα Σπάρτακος (8 Σεπτεμβρίου 2014) και Ζιζέλ (9 Σεπτεμβρίου 2014).

 


info: προπώληση, τηλ 2106980044