Σκηνικές αναζητήσεις μιας χορεύτριας και ενός μουσικού

7-web

Δυο καλλιτέχνες από δύο διαφορετικά είδη, το χορό και τη μουσική, μοιράζονται τη σκηνή στις προσωπικές τους αναζητήσεις.

LOREM IPSUM
Η δυναμική ενός σώματος συναντά τον πραγματικό εαυτό της τη στιγμή που το ίδιο το σώμα διασχίζοντας ή ακόμη και παραμένοντας ακίνητο στο χώρο της θέασης, καταφέρνει να γίνει δέκτης και πομπός. Το είδος της αφήγησης μπορεί να μας είναι αδιάφορο. Ο τρόπος που εκείνη θα ειπωθεί, είναι ο λόγος που επιθυμούμε να την ακούσουμε.
Χρησιμοποιώντας μια σειρά απο τυχαία μουσικά θέματα, η Γιώτα Πεκλάρη εμβαθύνει με αυτό το σόλο στην αυθόρμητη κίνηση που γεννιέται από το σώμα του χορευτή καθώς συνδιαλέγεται με κάθε ένα από αυτά.
Διάρκεια: 30'

ANICCA
Mε μια τρομπέτα, τα εφφέ του και το κοινό συνοδοιπόρο, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος αναζητά την παροδικότητα. Αφού όλα γύρω μας και μέσα μας αλλάζουν κάθε στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε προσκολλημένοι στο οτιδήποτε. Απλά συνεχίζουμε. Μονάχα στο τώρα..
Διάρκεια:40'

 


info: Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 | Playground for the arts, Βουτσαρά 4-6, Βοτανικός, Αθήνα |  Έναρξη: 22.00 Είσοδος: 5€ |