Πρόσκληση για συμμετοχή σε ερευνητικό έργο

dsc03458-thumb-1024xauto-126362

Δύο νέες χορογράφοι, οι Αυστριακές Regina Picker και η Aline Kristin Mohl, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τα Κέντρα Χορού Tanz Quartier (Βιέννη) και Duncan Dance Research Center (Αθήνα), πραγματοποιούν ένα ερευνητικό έργο πάνω στο κινητικό υλικό ενός αυστριακού παραδοσιακού χορού, του ‘schuhplatteln’, που αρχικά τον χόρευαν οι άνδρες για να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες.

H Regina και η Aline θα αφιερώσουν την περίοδο residency που τους παρέχει το Κέντρο Ντάνκαν (6 - 13 Ιουλίου 2014) στην πρακτική και εξάσκηση πάνω στο ιδιαίτερο αυτό υλικό, αλλά και στην ανάπτυξη και εξέλιξή του.

Γι΄αυτό το σκοπό προσκαλούν 4 γυναίκες χορεύτριες από την Ελλάδα, για να συμμετάσχουν σε αυτή την έρευνα και πρακτική, για μιάμιση ώρα την ημέρα (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και στη συνέχεια για την παρουσίαση του έργου στο κοινό, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2014.

 


info: Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν, Χρυσάφης 34 και Δικαιάρχου, Βύρωνας | Για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες, στέλνετε e-mail στο alineandart@gmail.com, με κοινοποίηση στο Κέντρο Nτάνκαν info@duncandancecenter.org | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 442 216