Ιστορίες μπαλέτου στο ΚΠΙΣΝ

xoros

Οι θεματικές εκδηλώσεις Θεάτρου, Χορού και Μουσικής του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τίτλο Ακτίνες Δράσης- Σημεία Επαφής συνεχίζονται, προσκαλώντας το κοινό να συμμετάσχει σε δρώμενα και εκδηλώσεις γεμάτα μουσική, κίνηση, χρώμα, δημιουργικότητα, εκθέσεις, διαλέξεις και τεχνολογία και να πάρει μια δυνατή «γεύση» από το αύριο του ΚΠΙΣΝ.

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διάλεξη - επίδειξη χορού για ενήλικες, σε κείμενα Στεργιανής Τσιντζιλώνη.

Η ιστορία και η πρακτική του μπαλέτου, θα παρουσιαστούν μέσα από μία διάλεξη - επίδειξη, στην οποία θα συμμετέχουν σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Γιάννης Ντοντσάκης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή*

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού - Φιξ επί της οδού Καλλιρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.

 


info: Κέντρο Επισκεπτών - Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα | *Προεγγραφές και πληροφορίες, τηλ.: 210 8778396/8, email: visitorscenter@snfcc.org | ώρα εκδήλωσης: 17:30