Έρχονται οι Momix !

momix_both-web--2

Οι Momix, η πιο διάσημη ομάδα ακροβατικού χορού, επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, με ένα πολιτισμικό σχόλιο για την τρέχουσα οικονομική κρίση, αλλά και για την υφέρπουσα ανθρώπινη μελαγχολία.

Οι «θαυματοποιοί χορευτές» του φημισμένου χορογράφου Moses Pendleton, που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, τα ακροβατικά, την παντομίμα, το θέατρο σκιών, τον αθλητισμό και την υποκριτική, επιστρέφουν στη χώρα μας.

Από 24 έως 29 Μαρτίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και από την έως 5 Απριλίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσουν το Dreamcatcher. Πρόκειται για μια επιλογή χορογραφιών από τα πιο γνωστά έργα τους, κάποιες από τις οποίες δεν είχαμε ως τώρα την ευκαιρία να δούμε στη χώρα μας. Ευαισθησία, χιούμορ, εφευρετικότητα και δεξιοτεχνία, έμπνευση, γνώση και φαντασία, συνθέτουν το DNA των περίφημων Μomix.

Ανάμεσα στις χορογραφίες του προγράμματός τους, περιλαμβάνονται και οι ακόλουθες: Hammock (Opus Cactus), Pleiades (Orbit), Dream Catcher (Opus Cactus), Marigolds (Botanica), Mirror (Alchemy), Snow Geese (Lunar Sea), When You Need Somebody (BOM)

 


info: Προπώληση εισιτηρίων: ταμεία Μεγάρου Αθηνών, τηλ 210 7282333 | Ταμεία Μεγάρου Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310 895939 | Τιμές εισιτηρίων: VIP: 65€, Α Ζώνη: 50€, Β Ζώνη: 40€, Γ Ζώνη: 30€, Παιδικό – Φοιτητικό: έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες