Συμμετοχή της ΚΣΟΤ στην όπερα "Άλκηστις"

nea-eikona-118

Στην όπερα Άλκηστις με λιμπρέτο βασισμένο στο έργο του Ευριπίδη και σύνθεση του Θεόδωρου Στάθη, θα συμμετέχουν χορευτές της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης.

Στόχος αυτής της παράστασης, που διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική εταιρία "ΙΜΕΡΟΣ για τον Πολιτισμό" είναι η δημιουργία ενός ταμείου από τα έσοδα της παράστασης, τα οποία θα διατεθούν σε Έλληνες συνθέτες με σκοπό τη σύνθεση όπερας που θα αντλεί τη θεματολογία της από την Αρχαία Ελληνική Τραγωδία.

Το έργο του κ. Στάθη (μουσική σύνθεση, λιμπρέτο και ενορχήστρωση) προσφέρεται αφιλοκερδώς, καθώς επίσης και η σκηνοθεσία και επιμέλεια κίνησης της κας Έρσης Πήττα, όπως και η διεύθυνση της ορχήστρας από τον κ. Ραφαήλ Πυλαρινό.

Συμμετέχουν η Ορχήστρα Academica Αθηνών και το Χορωδιακό Σύνολο «Ίμερος».

Χορευτές της ΚΣΟΤ: Αθανάσιος Ζερβόπουλος, Μαρίνα Ράμμου, Δήμητρα Κόκκορη, Περικλής Σκορδέλης, Μαρία Μανουκιάν, Αντώνης Στρούζας, Πηνελόπη Μωρούτ, Κωνσταντίνα Τσίβου, Μαρία Περδίκη, Ιουστίνα Μάτσιασεκ.                                                  


info: Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ.: 2107282333 | ώρα: 20.00  | Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη : 65€, Α ζώνη: 50€, Β ζώνη: 40€, Γ ζώνη: 30€, Φοιτητικά-Παιδικά: 20€, Προπώληση στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη) και στο εκδοτήριο της οδού Ομήρου 8, στο Σύνταγμα. Τηλεφωνικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στο 210-7282333