Υποτροφίες σε 5 νέους για καλοκαιρινό σεμινάριο

nea-eikona--19

Υποτροφία σε πέντε (5) νέους άντρες ηλικίας από 18 έως 25 χρονών με ευχέρεια στην κίνηση και ανοιχτό μυαλό, χορηγεί για το καλοκαίρι του 2015, ο διεθνής σκηνοθέτης και χορογράφος Amadeo Barrios.

O Barrios ήταν ο χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής του μιούζικαλ Hair για την Ευρώπη, Αυστραλία και Ιαπωνία. Έχει επίσης δημιουργήσει τηλεοπτικά σόου για μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Donna Summer, η France Gall, η Arielle Dombasle και είναι από τους πρώτους που εισήγαγαν το χορό και τη μουσική στη διαφήμιση.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 22 Ιουνίου έως 10 Αυγούστου 2015, στο "L' atelier" του Amadeo στην παραλιακή κοινότητα  Κόκκινο Νερό της Λάρισας, σε συνεργασία με τη σχολή θεάτρου που διευθύνει στο Παρίσι.

Απευθύνεται σε νέους που αγαπούν το χορό, τη μουσική, το θέατρο, με ευχέρεια κίνησης και επιθυμούν να μάθουν πως να γίνουν καλύτεροι, τι είναι η επαγγελματική πειθαρχία, να εξελίξουν το επάγγελμα που έχουν επιλέξει και να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία.

Οι επιτυχόντες θα λάβουν πλήρεις υποτροφίες που περιλαμβάνουν εισιτήρια μετ' επιστροφής, τη διαμονή τους στο Κόκκινο Νερό και 100€/ανά εβδομάδα για προσωπικά τους έξοδα.

Οι ακροάσεις για τους υποψήφιους θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημερομηνίες, την Πέμπτη 9 Απριλίου και τη Δευτέρα 25 Μαίου, ώρα 18.00 - 19.30, στο μουσικό χώρο επι της οδού Βύρωνος 19 και Λαπηθών, στη Λάρισα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας “The Lost Star Events” στο facebook ή στο e-mail amahousepr@gmail.com, για τις αιτήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.