Τίτλοι τέλους για τον Ρενάτο Τζανέλα στην ΕΛΣ

535263_353053641413726_1075426110_n

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με κοινή απόφαση των δύο μερών, ολοκληρώνεται η συνεργασία του κ. Ρενάτο Τζανέλα μετά τη λήξη της δεύτερης διετούς θητείας του στη Διεύθυνση του Μπαλέτου της ΕΛΣ, στις 31 Ιουλίου 2015.

Ο κ. Ρενάτο Τζανέλα σε επιστολή του σημειώνει: "Αγαπητέ κύριε Μιχαηλίδη, σας ευχαριστώ για την εμπνευσμένη δουλειά που κάναμε από κοινού σε αυτά τα τέσσερα εκπληκτικά χρόνια και για όλα όσα έμαθα από εσάς σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του θεάτρου, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, κατά την οποία ούτε μια στιγμή δεν σταματήσαμε να προσφέρουμε στο κοινό μας, σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων".

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΕΛΣ κ. Μύρων Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε τον κ. Ρενάτο Τζανέλα για τα τέσσερα χρόνια άριστης και δημιουργικής συνεργασίας και δήλωσε: "Η θητεία του κ.Τζανέλα στο Μπαλέτο της ΕΛΣ ήταν απολύτως επιτυχημένη. Προσέφερε πολλά στην περαιτέρω καλλιτεχνική αναβάθμιση του Μπαλέτου της ΕΛΣ και μας χάρισε εξαιρετικές παραγωγές μπαλέτου, αλλά και όπερας, οι οποίες σημείωσαν ιδιαίτερη καλλιτεχνική επιτυχία και έτυχαν θερμότατης υποδοχής από το κοινό".

Ως εκ τούτου, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα προχωρήσει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, στην προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή του Μπαλέτου.