Το μάρκετινγκ στις Σχολές Χορού

sbc_showpromo-21-pr

Μπορούν οι Σχολές Χορού, παράλληλα με τον καλλιτεχνικό τους χαρακτήρα να αναπτυχθούν και σε κερδοφόρες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις;

Την Πέμπτη 21 Μαίου 2015, στις 21.30, η εκπομπή «Marketing in Practice» του σύμβουλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα* που παρουσιάζεται από το οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι SBC, θα έχει θέμα το μάρκετινγκ στις Σχολές Χορού, όπου θα αναλυθούν οι τεχνικές βελτίωσης στην παροχή υπηρεσίας που προσφέρει ένας επιχειρηματίας στους πελάτες του και μεθόδοι βελτίωσης της online παρουσίας μιας επιχείρησης χορού.

Αντικείμενο της εκπομπής αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ, ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό, αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.

Στην εκπομπή «Marketing in practice» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που βοηθούν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ, 21:30 – 22:00 από το SBC TV, OTE TV και www.sbctv.gr και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 10:30. Επίσης, κάθε Σάββατο στις 18.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 18.00 από το Αιγαίο TV και κάθε Σάββατο στις 20.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 17.00 από το Syros TV.

Μπορείτε να δείτε προηγούμενες εκπομπές εδώ.

*Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών