Διαγωνισμός αφίσας από το Athens Children's Ballet

athens-childrens-ballet-3-websmall

Σχεδιάστε την αφίσα μας!


Το Athens Children’s Ballet ετοιμάζει τη νέα του παραγωγή, το μπαλέτο «Η Πεντάμορφη & το Τέρας» και προσκαλεί παιδιά και εφήβους σε διαγωνισμό για τη δημιουργία της αφίσας του έργου.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου την προετοιμασία του έργου μας! Προσκαλούμε παιδιά, εφήβους και νέους 10 ως 22 χρονών να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία και το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να σχεδιάσουν το θέμα της αφίσας για την παράσταση «Η Πεντάμορφη & το Τέρας». Εμείς, στη συνέχεια θα συμπληρώσουμε το λογότυπό μας και όποιες άλλες πληροφορίες χρειάζεται να έχει μια αφίσα. Το σχέδιο που θα ξεχωρίσει, θα γίνει η επίσημη αφίσα της παράστασης και ο νικητής θα κερδίσει μοναδικά δώρα.

Οδηγίες και προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είσαι 10 ως 22 ετών.
  • Οι λέξεις - κλειδιά που σου δίνουμε για να χρησιμοποιήσεις στο σχέδιο σου, είναι: Καθρέπτης, Κάστρο, Τριαντάφυλλο, Πολυέλαιος. Το σχέδιο θα πρέπει να περιέχει ένα, δύο, τρία, ή και όλα αυτά τα στοιχεία.
  • Να δημιουργήσεις με ελεύθερη τη φαντασία σου την «Πεντάμορφη & το Τέρας» χρησιμοποιώντας όποιο σχεδιαστικό τρόπο εσύ επιθυμείς: ζωγραφική, σκίτσο, κολάζ, μέσω υπολογιστή, κλπ.
  • Να στείλεις το σχέδιο σου ως τις 31 Οκτωβρίου 2015, στο e-mail: acb.communication@gmail.com σημειώνοντας 1) ονοματεπώνυμο, 2) ηλικία 3) e-mail και τηλέφωνο 4)  πόλη που μένεις.

Αν το σχέδιο σου ξεχωρίσει, θα σε ενημερώσουμε με e-mail αρχές Νοεμβρίου 2015. Όλα τα σχέδια θα εκτεθούν τις ημέρες των παραστάσεων (28 και 29 Νοεμβρίου 2015) στο φουαγιέ του Θεάτρου στο ACS-Athens.

Tο Athens Children’s Ballet δημιουργεί εδώ και τρία χρόνια τις πιο ευφάνταστες και ποιοτικές παραστάσεις κλασικού μπαλέτου για παιδιά και εφήβους. Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει τα έργα Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι (2013) και Η Σταχτοπούτα (2014), που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 3.000 θεατές.

Η «Πεντάμορφη & το Τέρας» σε χορογραφία της Olivia Pickford, θα παρουσιαστεί 28 & 29 Νοεμβρίου 2015, στο Θέατρο στο ACS-Athens.