«Η ζωή μου - Ισιδώρα Ντάνκαν», για 3η χρονιά

ce99-ce94ceb5cebbceb1cebacebfcf85-3--2

Την Ισιδώρα Ντάνκαν, ιέρεια του μοντέρνου χορού, την πρώτη 'ξυπόλητη' χορεύτρια, που σε κάθε άλμα της μετέγγιζε την ουσία της ύπαρξής της και γοήτευε το θεατή, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσα από το θεατρικό έργο Ισιδώρα Ντάνκαν - Η ζωή μου, σε σκηνοθεσία Θανάση Θεολόγη.

Στο έργο -που παρουσιάζεται για 3η χρονιά- παρακολουθούμε την πορεία της Ντάνκαν από τα παιδικά της χρόνια στην Αμερική, την περιοδεία της στην Ευρώπη (και Ελλάδα), μέχρι την αναχώρησή της για την Ρωσία. Επίσης, καταγράφονται οι πιο σημαντικοί της έρωτες, τα τραγικά γεγονότα, αλλά και οι τεράστιες επιτυχίες της ζωής της. Παρά τις προσωπικές τραγωδίες της, η Ντάνκαν στάθηκε στα πόδια της, αφού γι’ αυτήν η τέχνη του χορού ήταν ακόμη και πάνω από τη ζωή..

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης
Πιάνο: Γιούρι Στούπελ
Ερμηνεία: Ιωάννα Δελάκου
Χορογραφίες: Τάνια Μιλτένοβα
Διάρκεια: 70΄

 


info: Θέατρο Άλφα, Πατησίων 37 & Στουρνάρη (απέναντι από το Πολυτεχνείο) Αθήνα. Τηλ. ταμείου – κρατήσεις: 210 - 523 87 42 | Ημερομηνίες παραστάσεων: 2, 9, 16 Μαρτίου 2016 | Ωρα: 21.00 | Τιμές εισιτηρίων: 12€ κανονικό, 8€ φοιτητικό, 65+, 5€ ανέργων, ατέλειες. Ειδικές τιμές για σχολές χορού (γκρουπ): 8€