Έρευνα για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας (2016)

139485436_1435235313

Η Βασιλική Γεωργούλα, Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Τμήμα Γεωγραφίας (Μυτηλήνη) διεξάγει έρευνα με ερωτηματολόγιο γύρω από το Φεστιβάλ της Καλαμάτας και τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Το ερωτηματολόγιο σχεδιάστηκε με σκοπό να διερευνηθεί η σημασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και η σχέση του με την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Η έρευνα αυτή αποτελεί μέρος της διδακτορικής της διατριβής, την οποία εκπονεί στο Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το πρώτο μέρος της έρευνας ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Φεβρουάριο του 2012. Λόγω όμως της συνεχούς αλλαγής των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών κρίνεται απαραίτητη η συνέχεια της. O βασικός της στόχος είναι η επικαιροποίηση και η δημιουργία χρονικής σειράς των δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα να συγκρίνουμε χρονικά τις επιπτώσεις του φεστιβάλ και να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σχετικά με την ωρίμανση του θεσμού.

Την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή, όπου η δύσκολη κατάσταση της χώρας αλλάζει τα δεδομένα και επηρεάζει τις πολιτιστικές και οικονομικές δραστηριότητες, η γνώμη σας είναι πολύτιμη. Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστείτε περίπου 8 λεπτά. Οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για της ανάγκες της έρευνας.

Για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο, κάντε κλικ εδω