Κάλεσμα για το In Progress Feedback Festival 2017

omada-kinhthras_fwtografia-tassos-venetsanopoylos_

Η θεματική ομπρέλα για το In Progress Feedback Festival 2017 είναι ο Έρωτας. Η αναγκαιότητα του έρωτα, του έρωτα ως επανάσταση και ως κινητήρια δύναμη για αντίσταση.

Το φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό και απευθύνεται σε καλλιτέχνες και ομάδες χορού και θεάτρου, τα έργα των οποίων πρέπει να βρίσκονται σε δημιουργική διαδικασία και να έχουν διάρκεια 15’-25’. Οι επί σκηνής καλλιτέχνες θα πρέπει να είναι από ένας έως τέσσερεις.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 - 19 Μαρτίου 2017 και η νικήτρια ομάδα* θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει 8 παραστάσεις τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου 2017, σε συμπαραγωγή του Κινητήρα.

Ο Κινητήρας θα παρέχει στις ομάδες που θα επιλεχθούν:

  • Προώθηση / διαφήμιση
  • Τεχνική υποστήριξη
  • 2 πρόβες σε κλειστό χώρο στην κάθε ομάδα
  • Συμβουλή και καθοδήγηση στην οργάνωση του feedback

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση με κλικ εδώ. Συμπληρώστε την αίτηση με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και αποστείλετέ την στο info@kinitiras.com έως τις 10 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ.

*Η επιτροπή του φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να μην ορίσει νικήτρια ομάδα σε περίπτωση που κρίνει ότι η ποιότητα των παραστάσεων δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και το επίπεδο του φεστιβάλ.

 


info: Κινητήρας-Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, τηλ: 210 924 83 28, (μετρό Ακρόπολη)


 

φωτο © Τάσσος Βενετσανόπουλος