Ανοιχτό εργαστήρι ξιφασκίας / χορού για παιδιά

xifaskiaxorosdueto

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 η Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών θα παρουσιάσει το τμήμα της «Ξιφασκία / Χορός» για παιδιά, σε ένα ανοιχτό εργαστήρι με ελεύθερη είσοδο. 

Το εργαστήρι, που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών του CineDocKids, Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το πρωί της Κυριακής 12/2, στις 11:00, θα προβληθούν δύο ταινίες που ακολουθούν την καθημερινότητα ενός νεαρού ξιφομάχου και μιας μικρής χορεύτριας. Η κάμερα ακολουθεί τις προσπάθειες, τους φόβους, τις χαρές και τις δυσκολίες τους.

Μετά την προβολή, στις 12:00, όλοι οι συντελεστές του τμήματος Ξιφασκία / Χορός --η διευθύντρια της Σχολής Χορού του Ωδείου Αθηνών Λίλα Ζαφειροπούλου, ο προπονητής ξφασκίας Χρήστος Σαΐνης, ο δάσκαλος χορού Αντώνης Στρούζας και η πρωταθλήτρια σπάθης γυναικών Ελλάδας Δέσποινα Γεωργιάδου-- μαζί με τους 10 μαθητές του τμήματος, σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν τον τρόπο δουλειάς τους και να παραδώσουν ένα μάθημα ανοιχτό σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν.. αρκεί να φορούν ρούχα γυμναστικής, αθλητικές κάλτσες και παπούτσια και να έχουν παραλάβει το πλαστικό τους σπαθί.

Το καινοτόμο και διασκεδαστικό μάθημα «Ξιφασκία / Χορός» έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά και διδάσκεται για 2η χρονιά στη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών.

 


info: Μεγάρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας), Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα (μετρό Μέγαρο Μουσικής), τηλ. 210 72.82.333 | Ώρα εργαστηρίου 12.00 - 13.00. | Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6984 988 445.