Ανοιχτό κάλεσμα για το Athens Video Dance Project

fb2

Tο Athens Video Dance Project αποτελεί μία διεθνή πλατφόρμα πολυστρωματικών δραστηριοτήτων, που ενισχύει όχι μόνο την ελεύθερη δημιουργική έκφραση και ανοχή, μέσα από το διάλογο διαφόρων καλλιτεχνικών εργαλείων, αλλά και την εκπαίδευση και ενεργοποίηση της τοπικής και διεθνούς κοινότητας σε σχέση με την τέχνη του videodance.

Καθε χρόνο φιλοξενεί έργα απ’όλο τον κόσμο, προσφέροντας χώρο σε ιδέες, που ξεπερνούν τα όρια της σκηνής, μεταπηδούν στην κινηματογραφική οθόνη ή αναπτύσσονται μέσα στους θεατρικούς και μη χώρους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας.

H AVDP Team ενδιαφέρεται για ταινίες και ντοκιμαντέρ χορού, σύντομα καινοτόμα έργα videodance διαφόρων ειδών, προβολές φωτογραφιών χορού, multimedia παραστάσεις χορού, performances και εγκαταστάσεις, που θα λάβουν μέρος στην 8η διοργάνωση του Athens Video Dance Project.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 20 Oκτωβρίου 2017. Πληροφορίες για την αίτηση εδώ

AVDP Βραβείο κοινού

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Χορού - AVDP προσκαλεί τους δημιουργούς και το κοινό σε έναν ανοιχτό διάλογο. Ενισχύοντας τη γόνιμη αυτή συνδιαλλαγή, για πρώτη χρονιά, θα απονείμει το 'AVDP Βραβείο Κοινού' με ψήφο από το κοινό. Το βραβευμένο κινηματογραφικό έργο θα λάβει το χρηματικό βραβείο των 500€ και θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα περιοδείας για το έτος 2018.

ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ;

Κάθε κινηματοργαφικό έργο, ανεξαρτήτως είδους, διάρκειας και χώρας προέλευσης!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ;

1. Συμπληρώστε την κανονική αίτηση (Πληροφορίες για την αίτηση εδώ), αλλά μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε την ένδειξη που αναφέρει, ότι θέλετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό.
2. Έπειτα πραγματοποιείστε μία κατάθεση 20€ στον ακόλουθο λογαριασμό: BelleVille IBAN > GR03 0171 0170 0060 1704 0055 276 (SWIFT-BIC PIRBGRAA). Σημείωση: σιγουρευτείτε ότι έχετε αναφέρει το ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο του έργου σας στην κατάθεση. Σε περίπτωση που η αίτησή σας δεν συνοδεύεται από την κατάθεση, τότε αυτόματα το έργο σας θα εξαιρεθεί από το διαγωνιστικό μέρος. Καταληκτική ημερομηνία καταθέσεων: 20 Οκτωβρίου 2017.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ;

Η ομάδα AVDP θα συλλέξει και θα δει όλα τα έργα. Θα γίνει μία προεπιλογή 10 έργων. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ το κοινό θα ψηφίζει (μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων). Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, κατά την οποία θα απονεμηθεί και το βραβείο στο νικητή.