Σπουδές για 'ΜΑ Παιδαγωγική του Χορού' στο Ελσίνκι

nea-eikona-1--5

Έχετε πτυχίο (bachelor) στο χορό ή στο θέατρο, άλλες σπουδές σε αυτές τις τέχνες, ή έχετε εργαστεί σε αυτούς τους τομείς;

Το Uniarts Helsinki, Πανεπιστήμιο Τεχνών στο Ελσίνκι προωθεί τη φινλανδική καλλιτεχνική κληρονομιά και ανανεώνει την τέχνη. Το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013 με τη συγχώνευση της Φινλανδικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών, της Ακαδημίας Sibelius και της Ακαδημίας Θεάτρου του Ελσίνκι.

Το Uniarts Helsinki προσφέρει ένα εμπνευσμένο και διεπιστημονικό περιβάλλον μελέτης για μελλοντικούς καλλιτέχνες. Παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που λαμβάνει υπόψη τις ατομικές ανάγκες των σπουδαστών, ενθαρρύνοντας τους να αναπτύξουν την τέχνη τους, να σκεφτούν ανεξάρτητα και να υπερβούν τα όρια. Η σφαιρική εκπαίδευση του Πανεπιστημίου έχει διεθνή αναγνώριση. Το 2017, μία από τις ακαδημίες του Uniarts, η Ακαδημία Sibelius, κατατάχθηκε ανάμεσα στις πρώτες δέκα καλύτερες σχολές τέχνης παγκοσμίως. Τα κτήρια του Uniarts βρίσκονται στο κέντρο του Ελσίνκι, μια πόλη με καθημερινή ζωή οργανωμένη και λειτουργική. Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και στα αγγλικά.


Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στην Παιδαγωγική του Χορού (Dance Pedagogy) και στην Παιδαγωγική του Θεάτρου (Theatre Pedagogy) που προτείνει το Uniarts Helsinki παρουσιάζουν νέες και ενδιαφέρουσες απόψεις για την εκπαίδευση των τεχνών και διευκολύνουν τη δυναμική σχέση μεταξύ τέχνης και παιδαγωγικής. Στα προγράμματα αυτά, η παιδαγωγική της τέχνης αναφέρεται στην καλλιτεχνική δραστηριότητα που εμπνέεται από παιδαγωγικές απόψεις, δημιουργώντας ένα πεδίο συνεχούς μάθησης. Με την αποφοίτησή σας, θα είστε ένας ευέλικτος και εφευρετικός επαγγελματίας με εκτεταμένες ευκαιρίες εργασίας στην τέχνη και στην παιδαγωγική τέχνη. Τα προγράμματα είναι ανοικτά σε διεθνείς υποψηφίους που έχουν επαρκείς γνώσεις στα αγγλικά.

Η διάρκεια των σπουδών είναι 2 χρόνια, με πλήρη παρακολούθηση και τα μαθήματα ξεκινούν τον Αύγουστο του 2018. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν 27 - 29 Απριλίου 2018 και οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 9 ως 24 Ιανουαρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
 


info: University of the Arts - Ελσίνκι -  Πληροφορίες : teak.admissions@uniarts.fi -  www.uniarts.fi