Κάλεσμα για το Χοροθεατρικό "Πρωτοπορείν 2018"

pastedimage

Χοροθεατρικό κάλεσμα αναγγέλλει το Πρωτοπορείν 2018, ένα νέο φεστιβάλ που επιθυμεί :

► να αποτελέσει ένα ανοιχτό παράθυρο στην Τέχνη του Χοροθεάτρου, ως φεστιβάλ για το Χοροθέατρο καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου και με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές για τους συμμετέχοντες ως εκπαιδευτές ή ως ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση έκφρασης, δημιουργίας, αλλά κυρίως χώρου και καλλιτεχνικής στέγης.

► να καθιερώσει την έννοια του φεστιβάλ για το Χοροθέατρο από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο του 2018 και από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο 2018, με έδρα το Θέατρο Παραμυθίας - Αλμπέρτα Τσοπανάκη.

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε όσες ομάδες ή μεμονωμένους καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής:

  • Χρονική διάρκεια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος: χωρίς περιορισμό
  • Χρονική τοποθέτηση παράστασης: χωρίς περιορισμό
  • Επικοινωνία της παράστασης: από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας παραστάσεων του θεάτρου.
  • Στήριξη των ομάδων ή των καλλιτεχνών από τους συνεργάτες του θεάτρου: το Πρωτοπορείν επιχειρεί τον συγκερασμό εξειδικευμένων γνώσεων.

-- Χοροθέατρο υπεύθυνη: Μαρία Παντελάκη, απόφοιτη Εφαρμοσμένων Τεχνών Χορού με εμπειρία στη χορογραφία και τη διδασκαλία χορού, όπως επίσης και στη Μουσική.

-- Θεατρολογική προσέγγιση: Kονάκα Μαριάννα, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σχολής Καλών Τεχνών, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, με εμπειρία στα θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα και στη θεατρική καθοδήγηση εφήβων και ενηλίκων.

Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι η ομαλή ένταξη των συμμετεχόντων ομάδων και καλλιτεχνών στο χώρο του Θεάτρου και του Χοροθεάτρου κατά τη διάρκεια των προβών και των παραστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το σχετικό υλικό τους στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: konakamarianna@gmail.com (Θεατρολόγος) και maria_sao4@hotmail.com (Χορογράφος)
 


info: Tηλεφωνική επικοινωνία με το θέατρο 210 345 79 04 |  Μαρία Παντελάκη: 6978 859 072  - Μαριάννα Κονάκα: 6945 046 665  | Υπεύθυνος θεατρικής Λύσης (εταιρείας θεάτρου) και Θεάτρου Παραμυθίας: Χρήστος Πουσίνης:  6945 450 034