Πρόσκληση συμμετοχής στην 3η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού

3h-platfroma-1

Μετά από δύο χρόνια επιτυχίας η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού στο Θέατρο ΠΚ ανοίγει και πάλι τις πόρτες της σε νέους καλλιτέχνες.

Το Θέατρο ΠΚ διοργανώνει την 3η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού προσκαλώντας όλους τους νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν στο κοινό τα έργα τους. Στο πλαίσιο αυτού του θεσμού, ο χώρος του θεάτρου ΠΚ κάθε Ιούλιο φιλοξενεί νέους χορευτές και περφόρμερς, δίνοντάς τους βήμα να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά και τις ιδέες τους.

Οι παρουσιάσεις των επιλεχθέντων ομάδων θα πραγματοποιηθούν 5 έως 15 Ιουλίου 2018. Στην Πλατφόρμα μπορούν να λάβουν μέρος χορευτές και περφόρμερς άνω των 18 ετών. Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι:

Α. Solo, duets, trio ή και ολιγομελείς ομάδες με παρουσιάσεις διάρκειας έως και 15΄.
Β. Ολοκληρωμένη παράσταση διάρκειας από 45' έως και 60'.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες και ο χώρος του θεάτρου θα είναι διαθέσιμος για πρόβες (καθημερινές, βάσει προγραμματισμού των επιλεχθέντων ομάδων). Το θέατρο ΠΚ παρέχει τον τεχνικό του εξοπλισμό, καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του χώρου και αναλαμβάνει την προβολή και επικοινωνία των έργων, που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε την Αίτηση Συμμετοχής και την στέλνετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@pktheater.gr. Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ.
  2. Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής έως 10 Ιουνίου 2018. Οι αιτήσεις που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτές.
  3. Όλα τα οπτικο-ακουστικά υλικά (φωτογραφίες και βίντεο ενδεικτικά της προτεινόμενης παρουσίασης) πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Το βίντεο χρειάζεται να ανέβει με κωδικό προστασίας στο vimeo.com ή και youtube.com. Σημειώστε το link και τον κωδικό πρόσβασης στην ανωτέρω αίτηση. Το οπτικο-ακουστικό υλικό είναι απαραίτητο για να γίνει δεκτή η αίτηση συμμετοχής.
  4. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων (συμμετεχουσών ομάδων) έως 15 Ιουνίου 2018, οπότε και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της Πλατφόρμας.

 


info: Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30, Νέος Κόσμος, τηλέφωνο: 210 901 16 77