"Σώμα σε Κίνηση": διαγωνισμός φωτογραφίας στο Dance Days Chania 2018

ddc-_logo_website--2

Το Dance Days Chania σε συνεργασία με τη SOUTH space for photography, στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του φετινού φεστιβάλ, διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας για νέους ηλικίας 16 με 22 ετών, με θέμα “Σώμα σε Κίνηση”.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει την αντίληψη που έχουν οι νέοι για το σώμα και τους διάφορους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης μέσω αυτού.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τις συμμετοχές τους σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση georgan@gmail.com μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2018. Τα αρχεία θα πρέπει να φέρουν σαν όνομα, το επίθετο του συμμετέχοντα, συνοδευόμενο από αύξοντα αριθμό, π.χ. το επίθετό σας1, το επίθετό σας 2, κλπ. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από τριμελή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Σοφία Φαλιέρου (χορογράφο, χορεύτρια, καλλιτεχνική διευθύντρια Dance Days Chania), Γιώργο Αναστασάκη (φωτογράφο) και Αλίκη Χιωτάκη (βιντεογράφο,  ερευνήτρια κίνησης) με βάση την αισθητική, την εκφραστικότητα και τη φαντασία των έργων.

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα εκτεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ (16-28 Ιουλίου 2018) στον εκθεσιακό χώρο του Αγίου Ρόκκου, στα Χανιά.

Βραβεία Νικητών:

  • 1ο Βραβείο  Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic Brown
  • 2ο Βραβείο  Fujifilm Instax Mini 9 Smoke White
  • 3ο Βραβείο  Δωρεάν είσοδος σε 6 βραδιές της επιλογής σας παραστάσεων της διοργάνωσης.
     

info: Σύλλογος Σύγχρονου Εκφραστικού Χορού «Συν-κίνηση», Ελευθερίου Βενιζέλου 89, Χανιά, Κρήτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28210 86217. Email: dancedayschania@gmail.com | Αποστολή φωτογραφιών στο georgan@gmail.com