18ο Gala Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού

c01981_from_6493

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 θα διεξαχθεί το Γκαλά των νικητών του "18ου Διεθνούς Διαγωνισμού Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Xορού IDCH".

Στο Γκαλά θα εμφανιστούν διακριθέντες διεθνείς χορευτές. Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενοποιήσει επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές από όλο τον κόσμο, μέσα από ένα διαγωνισμό ταλέντου και τεχνικής στο Κλασικό Μπαλέτο και στο Σύγχρονο χορό, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες.

Απονέμοντας βραβεία σε ξεχωριστά ταλέντα, ο διαγωνσιμός επιδιώκει να προσφέρει στους χορευτές την καλύτερη δυνατή ανταμοιβή και αναγνώριση, δίνοντας τους κίνητρα για μια επαγγελματική  σταδιοδρομία. Ιδρύτρια και οργανώτρια αυτού του σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος είναι η γνωστή για τις διεθνείς δραστηριότητες της, χορεύτρια και χορογράφος Κατερίνα Παυλάκη. Στα 18 χρόνια ύπαρξής του, το IDCH έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την ποιότητα του, έχει γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς για χορευτές σε όλο τον κόσμο. Φέτος, η παράσταση των νικητών θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
 


info: 6 Ιουλίου 2018 | «Θέατρον», Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0300 | Ώρα έναρξης 20.00 | Γενική είσοδος: 6€ | Δωρεάν χώρος στάθμευσης