2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας

Η Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδος (ΕΔΠΕ) οργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας στην Αθήνα από 26 -28 Νοεμβρίου 2010 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, των Υπουργείων Υγείας & Πολιτισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών.

Το συνέδριο απευθύνεται εκτός από τους δραματοθεραπευτές και παιγνιοθεραπευτές, σε εικαστικούς θεραπευτές, χοροθεραπευτές, μουσικοθεραπευτές, ψυχιάτρους, παιδοψυχιάτρους, νευρολόγους, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, λογοπεδικούς – λογοθεραπευτές, κοινωνιολόγους, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, φοιτητές και σε όλους τους ειδικούς ψυχικής υγείας καθώς και σκηνοθέτες, ηθοποιούς, κριτικούς, κινηματογραφιστές, εικαστικούς, λογοτέχνες, ποιητές. Επίσης το συνέδριο απευθύνεται και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το χώρο της τέχνης και της ψυχικής υγείας.
 

info :  www.edpe.gr  ή Γραμματεία του Συνεδρίου (κ. Μαρία Μαργέτη), Ιθώμης 34, 162 32  Αθήνα, τηλ,+ 30 210 7665 822, φαξ + 30 210 7665 572,  e-mail: edpe2congress@gmail.com και margetim@otenet.gr. 

Δηλώσεις συμμετοχής εως 25 Αυγούστου 2010