«Βραδιά χορού»

dance-performance-iris-sev

Μία ξεχωριστή παράσταση για την τέχνη του σύγχρονου και κλασικού χορού, στην οποία απόφοιτοι και σπουδαστές της σχολής θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, διοργανώνει η  Ανώτερη Επαγγελματική και Ερασιτεχνική Σχολή Χορού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ίρις», υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Αυγής Προγκίδη.

Από τη Σχολή Χορού της «ίρις» εδώ και 16 χρόνια, έχουν περάσει πολλοί μαθητές, αρκετοί από τους οποίους είναι πια επαγγελματίες και χορεύουν, δημιουργούν, ή διδάσκουν στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Ενώ κάποιοι άλλοι κρατούν αυτή τη γνώση του χορού για την ευχαρίστησή τους αναγνωρίζοντας τη θετική και σημαντική επίδραση αυτής της τέχνης στην προσωπικότητά τους και στον τρόπο επικοινωνίας τους με τους άλλους. Ο χορός απενοχοποιεί, ησυχάζει τη ψυχή, ηρεμεί και οργανώνει το πνεύμα, σμιλεύει και δυναμώνει το σώμα.

«Πόσο χαμένη πήγε η μέρα που δεν χορέψαμε ούτε μια στιγμή» έλεγε ο Νίτσε.

info : 15, 16 και 17 Απριλίου του 2011  |  ΩΡΑ  8 μ.μ  | Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» ( Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη)  |  Τιμή εισιτηρίου: 5 €  |  Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: ΔΗΚΕΣ «ίρις»: Λαγκαδά 221, τηλ: 2313 302 965-964 Ανώτερη Επαγγελματική και Ερασιτεχνική Σχολή Χορού: Λαγκαδά 221, τηλ: 2313 302 968