Οι RootlessRoot σε περιοδεία

eyes-in-the-color-of-the-rain-web

Η παράσταση της ομάδας που είδαμε το χειμώνα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έχει ήδη ξεκινήσει την περιοδεία της. Η Λίντα Καπετανέα και ο Josef Frucek ταξιδεύουν με το “Eyes in the color of the rain” και κάνουν σταθμό στη Θεσσαλονίκη για δύο βραδιές.

Eyes in the color of the rain : Σε τί βαθμό, άραγε, μπορεί ο άνθρωπος ν΄αντιληφθεί την προσωρινότητα της ύπαρξής του; Σ΄αυτήν την ερώτηση επιχειρεί ν΄απαντήσει η νέα παράσταση των RootlessRoot. Με πηγές έμπνευσης το ποίημα του Ουΐλλιαμ Μπλέηκ Νύχτα και αποσπάσματα από την Αποκάλυψη του Ιωάννη, το έργο είναι μια φρενήρης και επώδυνη σύγκρουση ανάμεσα στη φυσική ύλη και την ψυχή. Είναι μια παράσταση στην οποία η φυσική δομή καταρρέει, κατόπιν ανασυγκροτείται και καταστρέφεται ξανά, αποκαλύπτοντας τη ζωή που είναι φυλακισμένη μέσα της.

Ερμηνεία: Λίντα Καπετανέα, Jozef Fruček, Γιώργος Φριντζήλας.

Η παράσταση είναι συμπαραγωγή της ομάδας RootlessRoot με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 11 Φεβρουαρίου του 2011.

info : Σάββατο 14 Μαίου 2011 στις 21:00 και Κυριακή 15 Μαίου 2011 στις 20:00 │ ΘΕΑΤΡΟ “ΑΜΑΛΙΑ” – Πειραματική Σκηνή Τέχνςη, Αμαλίας 71, 54640, Θεσσαλονίκη │ Τηλ. 2310 821483  │