Μια βραδιά, τρεις χορογραφίες

web--3

1. 'SOLO 2009'

"Μια μέρα έκλεισα τα μάτια μου και είδα τη γη. Οικόπεδο των ρυθμών η δύναμη, οι συγκινήσεις, κινήσεις και συναισθήματα .... "

Αυτή η παράσταση είναι το αποτέλεσμα των θεμάτων, ιδεών και σκέψεων που συνδέονται με τη ζωή, τη φύση και το χορό, σαν μέρος όλων αυτών.

Το Solo 2009 είναι ο χορός των ταξιδιών μέσα από διαφορετικά εδάφη. Πρόκειται για την αυθόρμητη σύνθεση της ποίησης των κινήσεων, εμπνευσμένο από τους κανόνες της φύσης και της ανθρώπινης πραγματικότητας. Παιχνιδιάρικη, ισχυρή, προσωπική και σωματική, η ερμηνεία του Peter Jasko χορεύει και αγκαλιάζει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Εκείνος σας προσκαλεί να μοιραστείτε το πώς αισθάνεται, τι του λείπει, πού πηγαίνει και πώς φτάνει εκεί ...

Διάρκεια : 25’
Χορογραφία Ερμηνεία : Peter Jasko
Μουσική : Simon Thierrée, Jozef Vlk, Trabant
Κοστούμι : Sébastien Lamy
Φωτισμοί : Joris De Bolle
Φωτογραφία : LEIF FIRNHABER

 

2. AUTOGOL #04

Mια παράσταση παιχνιδιού που εναλλάσσει το φανταστικό με το πραγματικό, ακυρώνει το σοβαρό με το αστείο και ανατρέπει το αστείο με το σοβαρό. Παραμένει απολύτως συνειδητά έξω από το συνήθη βίο και δεν είναι σοβαρή.

Διάρκεια : 20'
σοφία μαυραγάνη | tadeu liesenfeld | δρόσος σκώτης | γιώργος πατεράκης
φωτογραφία: μίλτος αθανασίου


3.EKEINOI (work in progress)

Χορογραφία : Alexander Qejvanaj
Ερμηνεύουν : Ράνια Φόβου, Αλέξανδρος Λασκαράτος .
Διάρκεια : 15'

 


info :  Perfect Massin, Θωμά Οικονόμου 11, Παράλληλος Κατεχάκη ( Κόμβος Κατεχάκη - Κηφισίας )  │  Πληροφορίες τηλ. 6932735356 – 6985570632 και : massin.perfect@gmail.com │ Είσοδος : 8 € │ Ώρα έναρξης 21:30  |


 

dancepress