"Θα φύγουμε μαζί" - ΚΘΒΕ/Sinequanon

photo_xorotheatro5-web--3

Στο πλαίσιο του Κοινωνικού Θεατροπωλείου, το Χοροθέατρο του ΚΘΒΕ θα παρουσιάσει εκτάκτως, την Κυριακή 20/05/12, την παράσταση «Θα φύγουμε μαζί», σε  χορογραφία  sinequanon.

Πρόκειται για ένα θέαμα με χορευτές και μουσικούς βασισμένο στο έργο του μεγάλου Λιβανέζου ποιητή Khalil Gibran «Ο Κήπος του Προφήτη», που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών από τις 29/03/12 έως τις 08/04/12. Στην παράσταση, η δύναμη του ποιητή έρχεται από κάποια μεγάλη πηγή πνευματικής ζωής γι’αυτό και είναι παγκόσμια και τόσο ισχυρή. Γιατί αποκαλύπτει την έκφραση των βαθύτερων παρορμήσεων της καρδιάς και του νου του ανθρώπου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία-χορογραφία: sinequanon
Κοστούμια: Richard Antony
Μουσική: Sancho 003
Φωτισμοί-βίντεο: Μαρία Αθανασοπούλου

Χορεύουν: Μπέττυ Δραμισιώτη, Κατερίνα Λιόντου, Κική Μπάκα, Χάρης Πεχλιβανίδης, Διογένης Σκαλτσάς, Δημήτρης Σωτηρίου, Αλέξης Τσιάμογλου, Μαρία Φουντούλη

Παίζουν επί σκηνής οι μουσικοί: Φώτης Σιώτας, Κώστας Παντέλης
Στην παράσταση ακούγεται μουσικό θέμα από το παραδοσιακό  λιβανέζικο τραγούδι «Wa Habibi».
 

Οι θεατές της παράστασης καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα. Πληροφορίες & κρατήσεις για τις παραστάσεις του "Κοινωνικού Θεατροπωλείου" μπορούν να γίνουν στα ταμεία του ΚΘΒΕ, τηλ 2315 200200.

Οι θεατές μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το ταμείο της Μονής Λαζαριστών (για τις παραστάσεις που παρουσιάζονται στο μικρό θέατρο της Μονής Λαζαριστών), έως και μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης.
infoΜικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25–27, Σταυρούπολη / Θεσσαλονίκη | Ώρα έναρξης 21.00 | Πληροφορίες - κρατήσεις τηλ. 2315 200200


 

dancepress