Τρείς χορογράφοι μαζί με θεατές, σε ένα πούλμαν!

treis-xorografoi

Οι ομάδες ΠΡΟΣΧΗΜΑ, YELP danceco., και LEMURIUS, ενώνουν τις δυνάμεις τους και οργανώνουν μια κοινή βραδιά στα πλαίσια του 11ου Φεστιβάλ  του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.

Η παράσταση ξεκινάει από την πλατεία Συντάγματος στις 19:30, όπου λεωφορείο θα παραλάβει τους θεατές για να τους μεταφέρει στο θέατρο Χώρα, ενώ ένας από τους χορογράφους με την ιδιότητα του "ξεναγού" θα καλωσορίσει τους θεατές και θα παρουσιάσει κατά τη στη διαδρομή τα έργα που θα δούν.

Κατά τη διάρκεια του διαλλείματος, θα γίνεται στο φουαγιέ μικρή συζήτηση με το χορογράφο του έργου που προηγήθηκε – ενώ στο τέλος της βραδιάς στη διαδρομή από το θέατρο Χώρα πίσω στην πλατεία Συντάγματος, ένας από τους χορογράφους θα συνοδεύσει τους θεατές και θα ανοίξει μικρή συζήτηση με ερωτήσεις πάνω στο έργο του.

Μαζί με την κράτηση της θέσης σας στο θέατρο, κάνετε και την κράτηση της θέσης σας στο λεωφορείο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο διάλειμμα της παράστασης θα προσφέρονται δροσερά ποτά / παγωτά.

Τα έργα που θα παρουσιαστούν είναι:

Οι χορογράφοι : Μαρία Κολιοπούλου, Μαριέλα Νέστορα, Κατερίνα Σκιαδά, Νίκος Δραγώνας.

 


info: Θέατρο Χώρα- Αμοργού 20, Κυψέλη  |  Τιμή εισιτηρίου : 15 € για όλη την βραδιά-συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με το λεωφορείο, ή 10 € για κάθε ένα έργο  |   Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972992976 (Kατερίνα Σκιαδά), 6944182731 (Μαριέλα Νέστορα), 6972502001 (Μαρία Κολιοπούλου).


 

dancepress