Ανοιχτό Στούντιο της ΚΣΟΤ

photo-3-copy-web

Όπως κάθε χρόνο, πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό, από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου, οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Κρατικής Σχολής Χορού (ΚΣΟΤ) θα παρουσιάσουν χορογραφίες, αλλά και demo των τεχνικών που διδάσκονται στα τρία έτη του προγράμματος σπουδών.

Οι σπονδυλωτές παραστάσεις που κέρδισαν την αγάπη του κόσμου συνεχίζονται για όγδοη χρονιά. Η καθιέρωσή τους σε ετήσια βάση οφείλεται στην ευτυχή σύμπραξη τριών παραγόντων: πολλών εξαιρετικών χορευτών, ενός επιτυχημένου προγράμματος και της επιθυμίας του κοινού να δει καλό χορό. Οι παραστάσεις θα φιλοξενούνται στο χώρο της Σχολής (Ομήρου 55), στην αίθουσα που ειδικά διαμορφώθηκε για παρόμοιες εκδηλώσεις (black box) με τη χορηγία του ιδρύματος Σ. Νιάρχου. Σκοπός είναι να διευρυνθεί το κοινό του χορού, να γίνει γνωστή η δουλειά που γίνεται στην ΚΣΟΤ παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των καιρών, και να απολαύσουν όσοι προσέλθουν, τα ελπιδοφόρα βήματα των νεαρών χορευτών και μελλοντικών χορογράφων, λίγο πριν την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. 

Η βραδιά θα περιέχει σύντομα δείγματα (demo) των τεχνικών σύγχρονου χορού που διδάσκονται στη Σχολή, καθώς και μικρό απόσπασμα από το έργο της Μάρθα Γκράχαμ Appalachian Spring. Επίσης, χορογραφίες του Κωνσταντίνου Ρήγου και του Tono Lachky.

Στο χορογραφικό μέρος, θα παρουσιαστούν και έργα σπουδαστών, και συγκεκριμένα των: Μαρίας Δουλγέρη, Χρήστου Ξυραφάκη, Μαριλένας Δάρα, Μπίλιως Μαρνέλη, Αλέξανδρου Βαρδαξόγλου, Άντυ Τζούμα, Δημήτρη Κουτσούμπα, Αλέξη Φουσέκη, Άρη Παπαδόπουλου, Αντώνης Σπορίδης (Γ’ έτος), Στάθη Παπαναγιώτου (Β’ έτος), Ντένις Αλαμάνου, Αγγελικής Ποταμιάνου, Νικολέτας Κουτίτσα και Τόνιας Κεχαγιά (Α’ έτος).  

 

 

 


info: Blackbox - Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, Ομήρου 55, Αθήνα  |  Ώρα έναρξης: 20:30  |  Κρατήσεις : λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε έγκαιρα την κράτησή σας στα τηλέφωνα 210-36 12 263 & 210 36 24 249 


 

 

dancepress