"Αδιέξοδο" - Χοροθέατρο Migma

adiexodo_1000_2jpg-web

Ύστερα από την επιτυχία του Φρανκενστάιν, ο Παύλος Κουρτίδης παρουσιάζει το νέο του έργο Αδιέξοδο, στο δικό του χώρο, στο Θέατρο Π.Κ.

Ένας ζωντανός τοίχος, ένα μεταλλαγμένο, όμοιο, πάντα 24ωρο, βιομηχανικό γκρι και σκουριά, εγκλωβισμός, κλειστοφοβία, η υποχρέωση να συνυπάρξουν άνθρωποι διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους, που η πραγματική τους φύση δεν θα αργήσει να φανερωθεί. Η βεβαιότητα πως η ζωή όλων είναι τώρα πια μέσα στο Αδιέξοδο. Όμως; Όμως μπορεί ένα παιδί και μια καταρρακτώδης, απρόσμενη βροχή από φύλλα να φέρουν την ανέλπιστη διέξοδο που δεν ψάχτηκε ποτέ;

Ο Παύλος Κουρτίδης, ιερατικά, πλέον, παθιασμένος με το χορό, κάνει την καλλιτεχνική του πρόταση στην εποχή της μεγάλης κρίσης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, ανιχνεύοντας τα αδιέξοδα, με χιούμορ συχνά και πάντα με ελπίδα, σε ένα μαγικό σε χρώματα, εφέ και ανατροπές σκηνικό Αδιέξοδο, που οι ίδιοι οι θεατές νιώθουν να τους κυκλώνει…  Διευρύνοντας τα όρια της θεατρικής πράξης, ηθοποιοί και χορευτές του χοροθεάτρου Migma αποδίδουν τα κείμενα του Μιχαήλ ‘Ανθη με τα σώματα, τις φωνές, την ενεργεία τους, στην πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταύρου Μαρκόνη.

Σκηνικό περιβάλλον και κοστούμια :  Άννα Μαχαιριανάκη.
Επιμέλεια φωτισμού :  Απόστολος Τσιτσώνης.
Ενεργούν σκηνικά οι καλλιτέχνες: Ελευθερία Κόμη, Θάνος Πρίτσας, Ζωή Σωτηροπούλου, Μάρκος Γιακουμόγλου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας, , Παναγιώτης Μαλακός και η μικρή χορεύτρια Νάντια Τομαζένκο. 

 

 


info: Θέατρο Π.Κ , Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2 , Νέος Κόσμος, Τηλ: 210-9011677 │΄Ωρα 21:30  | Ημέρες παραστάσεων : Σάββατο & Κυριακή | Εισιτήριο : 13€  και 10 €  φοιτητικό, ανηλίκων, ομαδικό, ΑΜΕΑ │ Αγορά εισιτηρίων στο ταμείο του Θεάτρου και με πιστωτική κάρτα στο www.pktheater.gr on line ticketing & viva.gr 13855 - Κάτοχοι κάρτας «ΠΚ Θεατρόφιλος» έκπτωση 50%. Ετήσια συνδρομή 7 € (ισχύει για όλες τις παραστάσεις του θεάτρου ΠΚ)  


photo © Petros Petrakis

dancepress