Η μικρή "Annie" ανεβαίνει ξανά στη σκηνή

a167_1-web

Το μιούζικαλ ΑNNIE ανεβαίνει εφέτος για δεύτερη χρονιά μετά την περσινή του επιτυχία, που παρακολούθησαν περισσότερα από 50.000 άτομα μικροί και μεγάλοι.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα εκδοχή του Annie θα ερμηνεύσουν εφέτος ο Παύλος Χαϊκάλης και η Άννα Παναγιωτοπούλου μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη, τη Βίκυ Καγιά, καθώς και την ηθοποιό αλλά και χορογράφο της παράστασης Άννα Αθανασιάδη. Tον απαιτητικό ρόλο της μικρής Αnnie θα αποδώσουν φέτος οι χαρισματικές Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη (που τις απολαύσαμε πέρυσι στο ρόλο της μικρής Κέητ).

Η υπόθεση : στην Νέα Υόρκη του 1930, αμέσως μετά το οικονομικό κραχ που άφησε άνεργους εκατοντάδες χιλιάδες αμερικανούς, η Γκρέης Φάρελ (Βίκυ Καγιά), η γραμματέας του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς (Παύλος Χαϊκάλης), επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της. Για τη μικρή Άννυ που περνάει δύσκολα στο ορφανοτροφείο εξαιτίας της Μις Χάνιγκαν, της δεσποτικής διευθύντριας (Άννα Παναγιωτοπούλου) η πρόταση αυτή την μεταφέρει σε ένα κόσμο παραμυθένιο. Ο αυστηρός Γουώρμπακς ευαισθητοποιείται από τη γλυκιά προσωπικότητα της Άννυ και ζητά να την υιοθετήσει. Όμως η μικρή ηρωίδα πιστεύει ότι οι γονείς της ζουν και του ζητάει να τους ψάξει...

Το μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουαιη το 1977. Μεταφέρθηκε με απόλυτη επιτυχία στον κινηματογράφο το 1982 από τον Τζον Χιούστον και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στην μεγάλη οθόνη το 2014, με την Cameron Diaz στο ρόλο της κακιάς ιδιοκτήτριας ορφανοτροφείου και την 9χρονη Wallis στο ρόλο της Άννυ.

Κείμενο: Thomas Meehan
Μουσική: Charles Strouse
Στοίχοι: Martin Charnin
Σκηνοθεσία, απόδοση κειμένου - στίχων: Θέμις Μαρσέλλου
Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Άννα Παναγιωτοπούλου:  Μις Χάνιγκαν
Παύλος Χαϊκάλης: Όλιβερ Γουώρμπακς
Γιάννης Σαββιδάκης: Ρούστερ Χάνιγκαν
Βίκυ Καγιά: Γκρέης Φάρελ
Στο ρόλο της ΑΝΝΙΕ (διπλή διανομή), οι μικρές: Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη 

Διάρκεια: 2,5 ώρες

-------

Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή :

Κανονικά εισιτήρια: 17€, 14€, 11€
Παιδικά εισιτήρια (για παιδιά έως 10 ετών): 14€, 11€, 9€
Ομαδικά εισιτήρια (20 άτομα και άνω): 14€, 11€, 8€
Ομαδικό παιδικό (20 άτομα και άνω): 12€, 9€, 7€
Άνεργοι – αμεα: 10€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή:

Κανονικά εισιτήρια: 25€, 18€, 12€
Παιδικά εισιτήρια (για παιδιά έως 10 ετών): 20€, 14€, 10€
Ομαδικά εισιτήρια (20 άτομα και άνω): 18€, 12€, 9€
Ομαδικό παιδικό (20 άτομα και άνω): 15€, 10€, 8€
Άνεργοι – αμεα: 10€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Ειδική προσφορά:

Κάθε μέρα ισχύει οικογενειακό εισιτήριο για 4 άτομα και άνω όπου το ένα  παιδικό είναι δωρεάν.
 


info: Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα (Μετρό Πανεπιστήμιο), τηλ. 210 364 37 00  | Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 19.00, Σάββατο: 17.00 & 20.00, Κυριακή: 18.30 | Προπώληση: viva.gr, Σημεία Viva (The Mall Athens), Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Reload Stores και τα αντίστοιχα site.


 

dancepress