"Στιγμές" - Salsa Sinners

salsasinners-stigmes1-pempth-6-fevroyarioy-sto-fuzz-web

Μια χορευτική - διαδραστική παράσταση που ακούει στο όνομα Στιγμές με 40 χορευτές επί σκηνής που δίνουν το στίγμα και το νόημα του πιο εκρηκτικού λάτιν χορού.

Salsa Sinners έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε διαγωνισμούς και παραστάσεις στην Ελλάδα, καθώς και τηλεοπτικές εμφανίσεις (Dancing With The Stars 3 & 4) αλλά και στο εξωτερικό και αποτελούν πλέον την κινητήριο δύναμη στη διδασκαλία του χορού Salsa στη χώρα μας. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας έχει δικαιωθεί με αναρίθμητους τίτλους, σημαντικές διακρίσεις και πολλά βραβεία.

Με την καθοδήγηση των χορογράφων και χορευτών Kiki και Eli, οι Salsa Sinners έχουν σα στόχο την αναγνώριση των Latin χορών ως μια μορφή τέχνης διαφορετικής από άλλες. Αν ρωτήσεις το «πόσο δύσκολη είναι αυτή η διαδικασία»   θα σου απαντήσουν με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν χρειάζεται να κάνεις φιγούρα. Απλά να σηκώσεις το χέρι. Δε χρειάζεται να τεντώσεις το πόδι. Απλά να κάνεις ένα πιο μεγάλο βήμα. Δε χρειάζεται να κάνεις πιρουέτα. Απλά να γυρίσεις προς τα πίσω και μετά ξανά μπροστά. Δε χρειάζεται να χορέψεις, απλά να περπατήσεις. Δε χρειάζεται να γίνεις χορευτής. Απλά να χορέψεις και να ξεφύγεις με τη μουσική σου. Γιατί τα βιώματά σου σε κάνουν να ακούς τη μουσική διαφορετικά από το διπλανό σου...»

Οι Salsa Sinners Dance Company είναι μια επαγγελματική ομάδα, μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους», όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν!!

 


info: Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Τηλ. 210 34 50 817 | Ώρα έναρξης: 21.00 | Τιμές εισιτηρίων: 10€ (στην προπώληση), 15€ (στο ταμείο). Προπώληση & πληροφορίες: Ticket services - Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου). Τηλ.: 210 7234567 και Εργαστήρι Σωματικής Έκφρασης «Salsa Sinners», Λούκα Μπέλλου και Νικ. Γεννηματά 7 (Δίπλα από μετρό Πανόρμου). Τηλ. 210 69 10 966 - Ώρες προπώλησης εισιτηρίων: 6μ.μ.-11μ.μ. Ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr   

dancepress