"Είσαι κάπου; από την ομάδα Συνειρμός

internet-2

Η θεματική δραματουργία της παράστασης Είσαι κάπου; από την ομάδα Συνειρμός, έχει σαν κεντρικό άξονά της την αναζήτηση του χαμένου εαυτού, και την εναγώνια πορεία προς την εύρεσή του. Η ευρηματική χρήση της πραγματικής, αλλά και βιντεοσκοπημένης σκιάς της πρωταγωνίστριας είναι το βασικό κλειδί στην ανάγνωση και διάρθρωση της υπόθεσης.

Στην βίντεο performance Είσαι κάπου; παντρεύτηκαν διαφορετικά είδη τέχνης: χορός, μιμική, ποίηση, ζωγραφική, βίντεο, μουσική.

Οι σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη με βάση τον συνειρμό, και όχι την παραδοσιακή γραμμική αφήγηση. Όλα διαδραματίζονται στον εσωτερικό ψυχικό χώρο και οδοδείκτες στην περιπλάνηση του μυαλού του θεατή αποτελούν τα ποιητικά κείμενα που εκφέρονται άλλοτε ως προφορικός και άλλοτε ως γραπτός λόγος.


Σύλληψη – Performer: Πέννυ Μποεδώφ
Video art – Πρωτότυπη μουσική – Σκηνοθεσία: Χρήστος Παλαμήδης.
Κείμενα – Στίχοι: Πέτρος Λυγίζος, Χρήστος Παλαμήδης, Πέννυ Μποεδώφ.
Κουστούμια: Πέννυ Μποεδώφ
Διάρκεια: 45΄

                                                                                       


info: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Νεάπολη Εξαρχείων, Αθήνα. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2106453330, 6947425390 | Η παράσταση θα παιχτεί τρία διαδοχικά Σαββατοκύριακα: 27-28 Σεπτέμβρη, 4-5 Οκτωβρίου, 11-12 Οκτωβρίου | Ώρα έναρξης: 21.15 |  Τιμές εισιτηρίων: 10 € γενική είσοδος , 5€ φοιτητικό, ανέργων, ατέλεια                                                                 

 


 

dancepress.gr