"Ραντεβού" με την ομάδα Κινούμενα Σχέδια

rantevoy--2

«Φτιάξαμε τα παιχνίδια μας μέσα από αυτοσχεδιασμούς και συνθήκες που ονειρευτήκαμε και ζήσαμε. Καθένας από εμάς παίζει σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν δημιουργηθεί. Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει, η διάλυση είναι αφορμή για μία νέα αρχή. Οι συνειρμοί μας οδηγούν σε κόσμους φανταστικούς, ωστόσο για όσο παίζουμε, αληθινούς».

Μία παράσταση χορού για τη χαρά της δημιουργίας και της συνάντησης.

Χορογραφία, ερμηνεία: Μ. Γκουζέλου, Α. Δαλαγγέλη, Μ. Καραβά
Μουσική σύνθεση, ερμηνεία: Γ. Παπαδόπουλος, Σ. Πηλιχός, Χ. Ροζάκης

Διάρκεια: 40’

Η ομάδα Κινούμενα Σχέδια ξεκίνησε τη δράση της το 2011 με σκοπό να ανακαλύψει τρόπους σωματικής και κινητικής έκφρασης, μέσω του αυτοσχεδιασμού και της αυθόρμητης σύνθεσης επί σκηνής. Στη συνέχεια, η έρευνα πάνω στη δημιουργία κινητικού και χορευτικού υλικού, επέκτεινε το ενδιαφέρον της στη χορογραφική σύνθεση. Στο παρόν, εστιάζει στη σύμπραξη ήχου και κίνησης. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν, συνθέτουν και ερμηνεύουν από κοινού. Έχει παρουσιάσει μέχρις στιγμής: [2012] Δρώμενο αυτοσχεδιασμού σε ένα διαμέρισμα, Παυσανίου 20, Αθήνα, [2013] Ραντεβού (σε εξέλιξη), Φεστιβάλ Openhouse@rabbithole, [2014] Ραντεβού.

 


info: Χώρος Τέχνης 14η Μέρα, Καλλιρόης 10, Αθήνα (μετρό Ακρόπολη), τηλ. 210 9210077 | ώρα: 21.00 | Είσοδος με ελεύθερη εισφορά 

 

dancepress.gr