"Ιnfinito" - Ευγ.Σιγαλού, Ελ.Πλιακοστάθη

infinito-2

Το infinito είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης συνεργασίας της Ευγενίας Σιγαλού και της Ελισάβετ Πλιακοστάθη, οι οποίες από το 2014 επιχειρούν να εμπλέξουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά και να εξερευνήσουν εργαλεία και τρόπους δημιουργίας.

Φέτος, η συνεργασία αυτή ανοίγει ακόμη περισσότερο τα όριά της και αγκαλιάζει και άλλους δημιουργούς και καλλιτέχνες σε ένα συνεχή και ζωντανό διάλογο. Το έργο θα παρουσιαστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα και θα αλληλεπιδράσει με τις δομές του εκάστοτε χώρου.

Αν ο χώρος είναι άπειρος, τότε βρισκόμαστε σε οποιοδήποτε σημείο του. Αν ο χρόνος είναι άπειρος, υπάρχουμε σε οποιαδήποτε στιγμή του (Jorge Luis Borges).

Χορογραφία: Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Ευγενία Σιγαλού
Ζωντανή μουσική: Απόστολος Λεβεντόπουλος
Ερμηνεύουν: Πωλίνα Κρεμαστά, Χρυσάνθη Μπαδέκα, Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Ευγενία Σιγαλού
Διάρκεια: 25'

 


info: Σάββατο 25 Απριλίου 2015 | Ώρα: 21.30 | Συνεργατικό Στούντιο / Λάθος Κίνηση, Πλατεία Ελευθερίας (πλατεία Κουμουνδούρου) 25, 6ος όροφος | Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση | Κυριακή 26 Απριλίου 2015 | Ωρα: 21.00 | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Κεντρική Σκηνή, Πειραιώς 206, Ταύρος (στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων). Την ίδια βραδιά θα παρουσιαστούν και έργα από την ομάδα χορού Α ΚΙΝ, την Ειρήνη Τσιμπραγού, την Μόνικα Κολοκοτρώνη και το χοροθέατρο Δαγίπολη. Ενιαίο εισιτήριο: 10€. Τηλ.επικοινωνίας: 6975994133, 6973401418


 

 

dancepress.gr