"Fish on the Roof"

dsc01625-1-b

Το Fish the roof είναι μια παράσταση με κεντρικό άξονα τις ανθρώπινες σχέσεις και τις έννοιες όπως η συνύπαρξη και η επιβίωση.

Πέντε performers, ο Γιάννης Αντωνίου, ο Σταύρος Αποστολάτος, η Αναστασία Μπρουζιώτη, ο Γιάννης Τσιγκρής και ο Γιάννης Παπακαμμένος (Minoas) σ’ έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, εμπλέκονται σε καταστάσεις επιβίωσης σε πραγματικό χρόνο. Λιτότητα και ρεαλισμός συνθέτουν τις σχέσεις και τις δράσεις τους που συμπλέκονται με την ίδια την ύπαρξή τους... Τελικά,  θα επιβιώσουμε, θα συνυπάρξουμε, ή θα βγούμε απ’ τα νερά μας;

Μια πρώτη μορφή του Fish on the roof παρουσιάστηκε στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας, στο πλαίσιο του project 'Ο Λαβύρινθος της Κυψέλης', που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ.
 

Σύλληψη, σκηνοθεσία & ερμηνεία: Γιάννης Αντωνίου, Σταύρος Αποστολάτος, Αναστασία Μπρουζιώτη, Γιάννης Τσιγκρής
Guest Performer: Γιάννης Παπακαμμένος (Minoas)
Παραγωγή: Γιάννης Αντωνίου | KUNST-STOFF productions
Φωτογραφίες: Διώνη Αγγελοπούλου
Διάρκεια: 50΄


Η KUNST-STOFF productions είναι διεθνής εταιρεία παραγωγής σύγχρονου χορού και ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1998, από τους Γιάννη Αντωνίου και Tomi Paasonen. Από το 2015 έχει την έδρα της στην Αθήνα. Η βραβευμένη με Goldie Award, KUNST-STOFF productions διακρίνεται για τις ασυνήθιστες και καινοτόμες παραστάσεις της, στις οποίες μεταχειρίζεται διαφορετικές μορφές τέχνης, δημιουργώντας συχνά απροσδόκητες ανατροπές και μια προκλητική ομορφιά. Τα τελευταία 17 χρόνια παρουσιάστηκε στις μεγαλύτερες σκηνές και φεστιβάλ στην Αμερική και στην Ευρώπη. Εκπροσώπησε την Αμερική στο Internationale Tanzmesse of Dusseldorf.
 


info: ΧοροΧρόνος / Horohronos Art Space, Ορφέως 76, Βοτανικός, τηλ. κρατήσεων: 210 346 08 99 | Ημερομηνίες παραστάσεων: 18, 19, 20, 21 & 25, 26, 27, 28 Φεβρουαρίου | ώρα: 21.30 | 

dancepress.gr