Μια παράσταση χορού αφιέρωμα στον Georges Brassens

0021a

Η ομάδα χορού 7ο Βήμα παρουσιάζει την παράσταση Στη σκιά της καρδιάς της φίλης μου, μια παράσταση χορού αφιέρωμα στον Georges Brassens, με επιλογή τραγουδιών από όλη την περίοδο του έργου του.

Ο Brassens κοιτά τη ζωή με το αναρχικό του βλέμμα και μέσα από τα τραγούδια του μας κάνει κοινωνούς των ευτράπελων καταστάσεων που βλέπει παντού. Η ζωή είναι γεμάτη από αυτές, απλά οι περισσότεροι κάνουμε ότι κοιτάζουμε αλλού, ή κοιτάζουμε αλλιώς. Εκείνος μάς τις αφηγείται με το μοναδικό καίριο και πυκνό λόγο του.

H χορογραφία εξιστορεί μέσα από την κίνηση και τη σκηνοθεσία το περιεχόμενο του κάθε τραγουδιού και εκφράζει το αίσθημα της μουσικής και του ποιήματος. Καθώς οι στίχοι είναι εξίσου σημαντικοί με τη μουσική σε κάθε τραγούδι, η χορογραφική απόδοσή τους αποτελεί για την ομάδα την κύρια πρόκληση.

Χορογραφίες: Καλλιόπη Ιωαννίδου
Χορεύουν: Αδαμοπούλου Πένη, Ιωαννίδου Καλλιόπη, Λάβνερ Γιάννης, Μπαλλά Μελίνα, Ναθαναήλ- Αναγνώστη Ήβη.
Διάρκεια: 60΄(χωρίς διάλειμμα)
 


info: Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Αθήνα (μετρό Μεταξουργείο). Κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210-931 57 36 | Τιμή εισιτηρίων: κανονικό 10 €, μειωμένο 8 €. | Ώρα παραστάσεων: 21/5 στις 21.00 και 22/5 στις 20.00


 

dancepress.gr