"Αnd we are not at the same place" - Ά.Μπουμπάκη, P.Brun, N.Golan, C.Neto

qv9a9820_marilena_stafylidou

Τα θεμέλια του And we are not at the same place” τέθηκαν στη Γαλλία, όμως το επόμενο στάδιο έρευνας και δημιουργίας του θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα.

Η ιδέα ενός έργου με αφετηρία το βήμα άρχισε να αναπτύσσεται στα πλαίσια του χορογραφικού προγράμματος ex.e.r.ce (ICI CCN). Η επιθυμία των δημιουργών να συνεχίσουν τη συνεργασία και σύμπραξη, τους οδήγησε στο ελληνικό έδαφος.

«Προερχόμενοι από διαφορετικές χώρες και καλλιτεχνικές διαδρομές, συγχρόνως επιλέξαμε να στραφούμε σε μια αρχέγονη δράση, σε μια πρωταρχική, κοινή ανθρώπινη κίνηση, το περπάτημα. Προσεγγίζοντάς το ως κίνηση, εμπειρία, σχήμα, μορφή, εικόνα και κοινωνικό μηχανισμό, δε θα μπορούσαμε να επιλέξουμε άλλο τόπο επόμενης συνάντησης από την Ελλάδα. Σε μια χώρα-πέρασμα αμέτρητων σωμάτων, χτίζουμε, ψάχνουμε και φανερώνουμε ένα νέο παλιό τοπίο επιλογών»

Στην παράσταση δεν θα χρησιμοποιηθούν τα καθίσματα στην κερκίδα του θεάτρου. Θα υπάρξει άλλη διάταξη καθισμάτων, εκτός κερκίδων.


Σύλληψη: ΄Αρια Μπουμπάκη, Pauline Brun, Noga Golan, Calixto Neto
Χορογραφία / ερμηνεία: Άρια Μπουμπάκη, Noga Golan, Calixto Neto
Διάρκεια: 50΄χωρίς διάλειμμα

 


info: Πειραιώς 260 (Κτήριο Ε), Ταύρος, Αθήνα τηλ.210 928 29 00 | Ώρα έναρξης: 22.00 | Εισιτήρια: 15€, φοιτητικό, μειωμένο, ΑΜΕΑ και κάρτα ανεργίας 5€. Πληροφορίες για αγορά εισιτηρίων εδώ  |


 

dancepress.gr