"ΤΩΡΑ" - Ομάδα σύγχρονου χορού a.dd dance company

twra-1

Μία παράσταση σύγχρονου χορού εμπνευσμένη από την αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γκαμπριέλ Γαρθία Μάρκες.

«Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις…»

Με έναυσμα τα λόγια της αποχαιρετιστήριας επιστολής του κορυφαίου συγγραφέα του 20ου αιώνα Γκαμπριέλ Γαρθία Μάρκες, η ομάδα σύγχρονου χορού a.dd dance company δημιουργεί μία παράσταση που μας υπενθυμίζει την αξία κάθε στιγμής της ζωής μας.

Η νέα της παραγωγή ΤΩΡΑ συνδιαλέγεται μέσα από τον σύγχρονο χορό και τον λόγο, με τρεις βασικούς πυλώνες της ζωής κάθε ανθρώπου: την οικογένεια, τη φιλία και τον έρωτα. Τρεις έννοιες που έρχονται αντιμέτωπες με το αμείλικτο του χρόνου.

Η σημασία μίας και μόνο στιγμής. Ο χρόνος που χάνεται χωρίς επιστροφή. Η αξία να κρατάς τους ανθρώπους που αγαπάς κοντά σου. Τι αντίκτυπο έχει στο αύριο μία επιλογή μας στο τώρα; «Μία στιγμή, τόσο διαρκεί η συνάντηση με το μέλλον σου, με το πάντα».

Μέσα σε μία ώρα ο θεατής καλείται να έρθει αντιμέτωπος με σκέψεις που δεν εξέφρασε ποτέ, με συναισθήματα που έμειναν κρυφά, με στιγμές που έχασε και πράξεις που δεν τόλμησε. «Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς. Βρες χρόνο για να πεις συγγνώμη, σε παρακαλώ, συγχώρεσε με, ευχαριστώ και όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις». Τώρα είναι η ώρα…

Κείμενο: Δήμητρα Βασιλοπούλου
Σκηνοθεσία – χορογραφία: Δήμητρα Βασιλοπούλου, Δήμητρα Παπαδάτου
Χορεύουν: Δήμητρα Βασιλοπούλου, Αίμων Γαροφάλλου, Δήμητρα Παπαδάτου
Διάρκεια: 60΄
 


info: Θέατρο Olvio, Ιερά οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός, τηλέφωνο κρατήσεων: 210 341 41 18 | Παραστάσεις: Σάββατο και Κυριακή, ώρα 19:00 | Τιμές εισιτηρίων: 12€ (κανονικό), 8€ (μειωμένο)


 

dancepress.gr