"Πάντα Κτήνη" - Ομάδα Χορού Ditto

ditto1-panta-ktini

Μια νεοσύστατη ομάδα χορού, η Ditto κάνει τη δεύτερη εμφάνισή της, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη αυτή τη φορά, με ολοκληρωμένο το έργο της «Πάντα Κτήνη». Έχοντας πάρει το βάπτισμα του πυρός στο εφετινό 9ο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων με απόσπασμα του έργου, η Ιωάννα Βασιλακοπούλου και η ομάδας της στήνουν ένα μικτό θέαμα, όπου ο χορός συνυπάρχει στη σκηνή με τα ηλεκτρονικά εφέ και τη ζωντανή μουσική από βιολί (Στέφανος Φίλος) και φωνή (Ιφιγένεια Αλυσανδράτου).
Η ομάδα χορού Ditto ξεκινά με στόχο την έρευνα, το σχεδιασμό και την υλοποίηση χοροθεατρικών παραγωγών εστιάζοντας στη συνύπαρξη διαφορετικών μορφών τέχνης (χορός, εικαστικά, μουσική, θέατρο) επί σκηνής. Η ομάδα έλαβε μέρος στην πλατφόρμα Med I Krv 3 2010, στο Novi Sad της Σερβίας και συμμετείχε στο Festival La Becquée 2010, στο Brest της Γαλλίας με την παραγωγή «Πάντα Κτήνη», εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Χορογραφία: Ιωάννα Βασιλακοπούλου
Δραματουργική επιμέλεια: Δανάη Σπηλιώτη
Σκηνογραφία - κουστούμια: Μαρία Καραθάνου
Μουσική: Στέφανος Φίλος
Φωτισμοί: Θωμάς Γκίνης
Ερμηνευτές: Μαίρη Φώφη Ανέστου
Ελισσαίος Βλάχος
Ανδρέας Ράμα
Νεφέλη Σταμούλη
Ιφιγένεια Αλυσανδράτου
Στέφανος Φίλος
Διάρκεια : 60’

 

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, μετά την παράσταση χορού
θα δοθεί συναυλία της EleKtroBalKana.


H EleKtroBalKana, μια σύμπραξη μουσικών με διάθεση να παίξουν ηλεκτρο-ακουστικά σκοπούς και τραγούδια από την Ανατολή ως την Δύση, δημιουργούν πρωτότυπα θέματα πάνω σε παλιούς παραδοσιακούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα ήχους που θα άκουγε κανείς από ένα πανηγύρι μέχρι ένα electro party.
Στέλιος Γιαννουλάκης (lap top, controllers)
Αλέξης Νόνης (κρουστά)
Κώστας Πιστιόλης (κλαρίνο, γκάιντα, φλογέρες)
Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσο)
Στέφανος Φίλος (βιολί, effects)
Guest: Κλέων Αντωνίου (κιθάρα, φωνή) & Ματούλα Ζαμάνη (φωνή)
Διάρκεια: 90’

info : Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος │τηλ. 210 3418 550 │ ώρα 21:00 │εισιτήριο: 3 & 5 Νοε 15 € και 12€ φοιτητικό, κάτοχοι κάρτας ανεργίας & πολυτέκνων │ 4 Νοε. 20€ και 12€ ενιαίο εισιτήριο για παράσταση χορού και συναυλία │ www.mcf.gr

 

Το είναι χορηγός επικοινωνίας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 

 

dancepress