"Παράδεισος" - ομάδα χορού Κι Όμως Κινείται

ki-omws-kineita---il-paraiso---web

Μετά το έργο της Purgatorio με το οποίο συμμετείχε στα 45α Δημήτρια 2010, η Ομάδα Σύγχρονου Χορού κι όμΩς κινείται παρουσιάζει τη νέα της δουλειά με τίτλο il Paraiso, ένα θέαμα που κινείται ανάμεσα στο χορό και την ακροβασία. Η έμπνευση έρχεται και σε αυτό το έργο, από το 3ο μέρος της Θείας Κωμωδίας του Δάντη, σε ό,τι αφορά στην τοπογραφία και τους δραματικούς χαρακτήρες.
Το il paRЯaiso είναι ένα ιδιόμορφο γλέντι, ένα ταξίδι μιας ώρας με θέμα τον Παράδεισο, μια νυχτερινή τελετή, ένα πάρτι όπου ο καθείς αναζητά διέξοδο. Χορός, ακροβασία, λόγος, τραγούδι, συντίθενται για να αφηγηθούν με χιούμορ και ευαισθησία τη σχέση μας με τον Παράδεισο που αρνούμαστε η αποδεχόμαστε..

Κίνηση : Κι Όμως Κινείται
Δραματουργία : Μαρία-Λουΐζα Παπαδοπούλου
Μουσική : Κλέων Αντωνίου (Mode Plagal)
Φωτισμοί : Βασίλης Καψούρος
Κοστούμι : Αγγελική Μάνεση, Φανή Μουζάκη
Ερμηνεύουν: Αμέντας Γιώργος, Ανδριοπούλου Παυλίνα, Δημάς Βασίλης, Μακατσώρης Χριστόφορος, Μπαδέκα Χρυσάνθη, Μπεντανκόρ Καμίλο, Παπαδοπούλου Μαρία-Λουίζα, Σουγιουλτζή Χριστίνα.

Σε συμπαραγωγή με την ομάδα Ανέμη (Μ - Λουίζα Παπαδοπούλου)


info ΠΟΥ : Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418 550 │ ΩΡΑ : 21: 30 │ΠΟΤΕ : 9 – 12 Δεκεμβρίου 2010 │ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ : 13€ και 10€ για φοιτητές, κατόχους κάρτας ανεργίας & πολυτεκνίας │

 

dancepress