"Σώμα το Άγνωστο" - Ομάδα Συν-Κίνηση

omada-syn-kinhsh---swma-to-agnwsto

Η νέα χοροθεατρική παράγωγη της ομάδας σύγχρονου εκφραστικού χορού Συν-κίνηση, της Σοφίας Φαλιέρου ένα έργο (55΄, για 8 χορευτές) επιχειρεί μια βουτιά στη χαμένη αθωότητα μιας ύπαρξης που ποτέ δεν ησυχάζει, για να απολαύσει όσα την αποτελούν και να αναζητήσει την πολυπόθητη κάλυψη.  Ένα ταξίδι σ' ένα σώμα γνωστό-Αγνωστο. Ενα σώμα τόσο οικείο που όλο το αναγνωριζουμε, αλλα εν τέλη ξεπροβάλει μια νέα πτυχή του που αποζητά την αλήθεια της.

Περνά ο καιρός...και σου είναι Άγνωστο... Το "Σώμα το Άγνωστο" λειτουργεί σαν ενδοσκοπικό όργανο που παρακολουθεί την πορεία διαφορετικών σωμάτων από την παιδικότητα της αθωότητας προς την ενηλικίωση, που σταδιακά τα "κλειδώνει", τα εγκλωβίζει και συχνά τα αφήνει παθητικούς δέκτες των ρολών που τους αποδίδονται. Έξοδος; Η επαφή με το "μέσα".  Το εσωτερικό αποτύπωμα, η επαφή με τον άλλον, τον τόσο διαφορετικό και τόσο ίδιο.

Στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων 2011.Υπο την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού.

 

 

Συντελεστές: Χορογραφία: Σοφία Φαλιέρου με την συνεργασία των ερμηνευτών
                      Κοστούμια: Kourbela Ioanna by XAMAM
                      Mουσική: Astray Navigatio, Iggy Pop, Tom Wates, Antechre, Linkinpark, Isihia
                     Φωτισμοί: Βαλεντινα Ταμιωλακη
                     Επεξεργασία Ηχου: Αλέξανδρος Ζυμβραγουδακης-Digital Wave Studio
                     Φωτογραφία: Στέλιος Μπακλαβάς (www.art-sbaklavas.gr)
                    Video Artist: Ευάγγελος Καλαϊτζής
                    Ερμηνεύουν: Αληζιώτη Βιργινία, Ζαχαράκη Ιουλία, Λιαράκη Βάσια, Μουσουράκη Νίνα, Πυλαρινού Ευαγγελία, Σκουτέλα Μαρίνα, Τζινάκη ΄Ελενα, Φοίτου Χριστίνα.

Φωτογραφίες (c):Στέλιος Μπακλαβάς

 

info : Θέατρο Π.Κ, Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυω 2- Κόσμος (Στάση Μετρό Νέος Κόσμος), τηλ. 2109011677  |  27 Μαΐου, 10:30 μ.μ και  28 Μαΐου,  9:00 μ.μ  |  

 

 

dancepress