Καλοκαιρινά σεμινάρια στο PK Dance School

Η σχολή χορού PKDANCE του Παύλου Κουρτίδη οργανώνει για τους καλοκαιρινούς μήνες εντατικά σεμινάρια χορού διάρκειας 6 εβδομάδων ( 90  ώρες ) από 27 Ιουνίου έως και 5 Αυγούστου 2011.

Τα σεμινάρια απευθύνονται  σε χορευτές, ηθοποιούς και σπουδαστές με προγενέστερη γνώση στα παρακάτω είδη χορού : 

 • Intensive contemporary, από τον χορογράφο Παύλο Κουρτίδη
 • Physical  Theater, από την σκηνοθέτιδα Νάντια Καβουλάκου
 • Modern Technical Jazz, με τον Νίκο Κουκάκη
 • Acrobatic Flow,  με την Όλια Ολίνα
 • Hip Hop New School,  με τον Μarcus G.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Μπορείτε να επιλέξετε όποια εβδομάδα-εβδομάδες σεμιναρίου επιθυμείτε.
 • Για κράτηση θέσεων απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-9011677.
 • Ο αριθμός των σπουδαστών θα είναι περιορισμένος.
 • Ο χώρος θα είναι στην διάθεση των σπουδαστών 1 ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
 • Ωρα σεμιναρίου 19:00 έως 22:00.
 • Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων
 • Κόστος σεμιναρίου : 1 εβδομάδα 70 €,   2 εβδομάδες 140 €,  3 εβδομάδες 180€,  4 εβδομάδες 220€,  5 εβδομάδες 260€, παρακολούθηση όλων των σεμιναρίων 300€ 

Λίγα λόγια για κάθε σεμινάριο

 

INTENSIVE CONTEMPORARY

O Παύλος Κουρτίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Wuppertal της Γερμανίας και σπούδασε στο Λονδίνο. Εκεί διδάχτηκε τα μυστικά του χορού και της τέχνης του θεάτρου. Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, το 2006 ιδρύει το χοροθέατρο MIGMA το οποίο τώρα τρέχει την τέταρτη συνεχόμενη παραγωγή του, το "FRANKENSTEIN" στο θέατρο ΠΚ, του οποίου την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο ίδιος. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν την τεχνική τους, να διευρύνουν την κίνησή τους, καθώς η κινησιολογία του σεμιναρίου θα είναι επηρεασμένη από διάφορα είδη και τέλος να εφαρμόσουν τη δημιουργικότητά τους καθώς μέσα από την πορεία του μαθήματος θα προκύψει η χορογραφία.

 

PHYSICAL THEATER

Η Νάντια Καβουλάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε θέατρο στην Δραματική Σχολή "Αρχή" της Νέλλης Καρρά και στη Διεθνή Σχολή Θεάτρου Ecole Philippe Gaulier στο Παρίσι. Έχει κάνει πολλά σεμινάρια και μαθήματα θεάτρου, κίνησης και φωνητικής με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας “Aller-Retour Theatre” και από το 2004 δημιουργεί ως ηθοποιός και σκηνοθέτης παραστάσεις σωματικού και επινοημένου θεάτρου. Το σεμινάριό της απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές, όσο και σε επαγγελματίες χορευτές και ηθοποιούς.

 

 

MODERN TECHNICAL JAZZ

Ο Νίκος Κουκάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά, όπου και έκανε τα πρώτα του χορευτικά βήματα. Μετακομίζοντας στην Αθήνα εμπλουτίζει τις γνώσεις του αποκτώντας το MODERN JAZZ του ISTD και το FREE STYLE ASSOCIATE  του IDTA. Ταυτόχρονα έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων από αξιόλογους εισηγητές. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά shows και videoclip μεταξύ άλλων τα Mad Awards και το X-Factor. Μέσα από το ιδιαίτερο στυλ που τον ξεχωρίζει οι λάτρεις του μοντέρνου χορού θα γευτούν μία ισχυρή δόση αδρεναλίνης μέσω της χαρακτηριστικής δυναμικής της jazz και των έντονων εναλλαγών ταχύτητας.

 

 

ACROBATIC FLOW

Η Όλια Ολίνα απόφοιτη της Επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου και χορογράφος της χορευτικής ομάδας του Παναθηναϊκού, έχει χορέψει μεταξύ άλλων, στα MAD AWARDS και στο INTERNATIONAL MODERN DANCE FESTIVAL στο Κάιρο, στο Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων. Ανήκει επίσης στους JACOBINA ARTE- ομάδα Capoeira. Μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή εβδομάδα με rock διάθεση. Ένας συνδυασμός κινήσεων και ροής που με την καθοδήγηση της Όλιας θα βοηθήσει τους σπουδαστές να δουλέψουν τη δύναμη, την ευλυγισία τους και την τεχνική εδάφους.

 

 


HIP HOP NEW SCHOOL

Ο Marcus G. είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας. Σπούδασε χορό στην επαγγελματική σχολή της Ραλλού Μάνου και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Hip Hop με ξένους και Έλληνες χορογράφους. Διδάσκει σε πολλές σχολές της Αθήνας και έχει χορέψει σε πολλές τηλεοπτικές δουλειές και shows (Eurovision, Mad Awards, X-Factor, Videoclips κα). Tutting, Waving, Robotics...Hip Hop New Dena! Οι μυημένοι στην κουλτούρα του Hip Hop μπορούν για μία εβδομάδα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους με τον Marcus G.

 

 

 

 

info : PKDanceSchool, Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος , τηλ . +30 210 9011677  |   info@pkdance.gr  |  www.pktheater.gr